2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohunice poprvé padly a hned v derby


Branky


0

    Derby nemá favorita. O tom jsme se přesvědčili v tomto zápase. Hostující Bohunice dosud v soutěži neprohráli a domácí Sparta vyhrála pouze dvakrát. Karty byly předem rozdány. V zápase s nimi bylo hodně zamícháno a trumf nakonec vynesli domácí a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Úvod zápasu vyšel lépe hostům. Obě mužstva se nestačila zahřát na provozní teplotu a hned se v šanci ocitl hostující Damborský,ale domácí brankář Stehlík jeho střelu reflexivně vyrazil na roh.To bylo z velkých šancí na delší dobu. Viděli jsem vyrovnaný zápas bez výraznější šance na jedné či druhé straně. Domácí hráli jednoduchý fotbal, napadali rozehrávku hostů a snažili se o rychlý přechod do útoku. Po jedné takové akci se k míči dostal ve 24 minutě Ryšavý a přízemní střelou k tyči překonal hostujícího brankáře Steigera, který nahradil stálici mezi tyčemi Grubere, jenž reprezentuje na ME v malém fotbale. Hosté se snažili o změnu skóre, ale hrozili spíše střelami z dálky, které k brance nevedly.

   

        V druhé části se aktivita přesunula na stranu hostů. Ti si vypracovali několik dobrých střeleckých příležitostí, ale na dobře chytajícího Stehlíka nevyzráli. Postupem času začaly hrát Bohunice více na riziko. Bylo zřejmé, že se nechtějí smířit s vývojem zápasu. Jak už to bývá, tak při této hře otevřeli více svůj obranný prostor. Toho dokázal využít opět Ryšavý, který v 88 minutě, po rychlém brejku zvýšil vedení na 2:0. Zápas tím byl prakticky rozhodnutý. Domácí po dlouhé době porazili Bohunice a připravili jim první porážku v soutěži.



Sestavy


FC Sparta Brno
M. Stehlík [-] - Z. Michalec [-] , O. Zavadil [-] , J. Foukal [-] , M. Hodek [-] - L. Ianosteac [-] , T. Pavlas [-] (89. M. Zacha [-] ) , P. Loup [-] - V. Ryšavý [-] , R. Lakatos [-] - P. Cigánek [-]

TJ Tatran Bohunice
P. Steiger [-] - T. Kaňa [-] , D. Musil [-] , M. Král [-] , S. Píšek [-] - J. Krejčí [-] (78. D. Šedrla [-] ) , P. Kulička [-] (63. J. Čermák [-] ) , R. Fiala [-] , J. Suchý [-] (84. S. Šeda [-] ) - N. Burčík [-] , F. Damborský [-] (85. O. Masařík [-] )

ŽK: 20. P. Cigánek , 41. M. Hodek , 76. L. Ianosteac , 89. P. Loup - 75. M. Král , 90. S. Píšek .
Místo: Mariánské nám.3 UT. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MARTINEC Michal - LENFELD Oldřich, PAULÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.