Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplice konečně 3 body, Mucha znovu 3 branky


Branky


33. T. Mucha , 54. T. Mucha , 65. T. Mucha , 73. R. Lauryn , 84. T. Řeháček - 21. J. Rubeš , 43. J. Gois , 86. T. Lupínek
0

Teplice dokázali po dlouhé době bodovat v plném počtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance mohly Teplice mrzet

V Teplicích se odehrál divácky atraktivní fotbal, ve kterém domácí přivítali Velké Poříčí. Hosté byli v začátku nebezpečnější, nejprve zahrozili hlavičkou Rubeše nad a následně nastřelením teplického brankáře z bezprostřední blízkosti, ovšem bez efektu. V 21. minutě se po nedůrazu v teplické obraně dostal k míči Rubeš a propasíroval ho za záda domácího brankáře. Po deseti minutách sice dokázal domácí kanonýr Mucha vyrovnat, ale těsně před přestávkou jeden u pořičských proměnil odkop v pěknou přihrávku za obranu, kde si míč našel Goise a ten z první uklidil míč do domácí sítě. Bohužel pro Teplice jejich šance nezůstaly neproměněny a tak se šlo do šaten za stavu 1:2.

Muchov a další hattrick

Druhý poločas se najednou začal podepisovat na fyzičce hostů výrazněji, než kdokoliv čekal a byli to právě domácí, kdo postupně začal dominovat v zápase. Už po deseti minutách začal Mucha svojí střeleckou štaci, kdy po nepřesnosti brankáře hostů vyrovnal na 2:2. O dalších deset minut po parádním průniku nejmladšího hráče na hřišti Denise Kretschmera (15 let) dokončil Tomáš Mucha hattrick a bylo to 3:2. A aby si hosté dál pili svůj kalich hořkosti, kopala se proti nim penalta po hlavičce Muchy, která měla gólové parametry, ale skončila na nastřelené ruce jednoho z hostů. Penaltu obstaral jeden z dalších mladíků Lauryn, který dokázal propálit brankáře a zvýšil už na 4:2. Poté si ještě před koncem dokázal vychutnat domácího brankáře Řeháček, kdy na malém vápně ho nechal projet skluzem a uklidil míč do prázdné sítě. Nakonec ještě Lupínek zkorigoval výsledek na 5:3, ale nic to neměnilo na tom, že Teplice získali cenné 3 body.

 




Sestavy


TJ Slavoj Teplice nad Metují
O. Tauchman [-] - A. Skuřenský [-] , M. Matouš [-] , M. Veselik [-] , M. Pavlů [-] (69. L. Koucký [-] ) - D. Kalaš [-] , D. Kretschmer [-] , V. Kuchta [-] (81. P. Filip [-] ) , R. Lauryn [-] - J. Šprinc [-] (65. T. Řeháček [-] ) , T. Mucha [-] (75. M. Brandejs [-] )

TJ Velké Poříčí B
A. Máslo [-] - J. Gois [-] (56. T. Lupínek [-] ) , J. Rubeš [-] (70. F. Soldán [-] ) , R. Hurdálek [-] , Š. Marek [-] , Š. Stodola [-] , M. Jansa [-] , P. Berger [-] , M. Tóth [-] , P. Svatoš [-] , M. Mikuš [-]

ŽK: 58. T. Lupínek .
Místo: Slavoj Teplice n.M.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - ŠKODA Martin, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.