1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý zápas zvládly Mutěnice


Branky


0

    Vynikající zápas dvou naprosto rozdílných poločasů se hrál v neděli pod mutěnickýma Búdama.V prvním dominovali domácí a v tom druhé hosté, kteří však nedokázali vstřelit branku a zasloužený bod z Mutěnic neodvezli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Dosta se sice snažila od začátku hrát celkem aktivně, ale vyjma střely Košuliče v 6. minutě se do vážné šance nedostala. To domácí, kterým scházeli zranění kapitán Válek s Pavelkou, byli mnohem nebezpečnější. Hned v 7. minutě se do dobré střelecké příležitosti a poté i k nebezpečné hlavičce po rohu dostal Koplík, ale Herink byl pozorný. Ve 12. minutě hledal Čepilův centr Holešinského, ale byl o několik málo centimetrů vyšší než bylo potřeba. V 16. minutě zahrávali domácí třetí roh z pravé strany a Koštuříkova dorážka poprvé orazítkovala tyč Herinkovy svatyně!! Ve 22. minutě měl gól na hlavě Čepil, ale mířil nepřesně. Ve 36. minutě znovu Čepil po rohu výborně vystřelil, Herink míč vytáhl na roh, po kterém to konečně přišlo. V pořadí pátý roh se zahrával tentokrát zleva, k odraženému míči se dostal Koštuřík a utěšenou střelou nedal Herinkovi šanci - 1:0! Ve 43. minutě mohl skóre navýšit Hromek, ale jeho pumelice mířila podruhé do tyče! Dorážka Koplíka se pro ofsajd nekonala.

     

 

 

 

     Ve 2. půli jako první zahrozil v 53. minutě Holešinský, ale jeho střela levou nohou nemohla výtečného Herinka zaskočit. V 55. minutě se nepřesnou střelou připomenul rodák z nedalekých Hovoran Košulič, ale vysoko přestřelil. To v 59. minutě mířil o poznání přesněji, tyče na této straně hřiště ale byly postaveny velmi dobře, takže i jeho střela tyč "pochopitelně" trefila a dorážka spoluhráče trefila pro změnu do hlavy Varmužu! O tři minuty později stříleli opět hosté, ale tentokrát po rozehraném přímém kopu mutěnického Hromka míč střídající Veleba posunul tak nešťastně, že ho musel vytahovat z vlastní šibenice brankář Herink na roh! Na druhé straně střílel opět nebezpečně, ale těsně mimo nejlepší hráč 2. půle Košulič. V 68. minutě srovnal na nastřelené tyče Veleba, který si dobře naskočil na centr Košuliče, ale střílel opět jenom do tohoto "proklatého" kovového předmětu . V 75. minutě předvedl další nebezpečný pokus Košulič, ale i Šupa byl v neděli pro své mužstvo oporou. V 81. minutě už byl po úniku Veleby překonán, ale dobíhající Kupčík výtečným skluzem zabránil cestě míče do sítě!! V 82. minutě se do jedné z mála pohledných akcí Mutěnic ve 2. půli dostal tentokrát ne tak výrazný Holešinský, kterému míč vybojoval střídající Lamáček, ale jeho pokus byl zblokován na roh. Domácí už posledních 10 minutě uhráli i díky střídáním takticky dobře a do závěrečného náporu hosty z Bystrce nepustili. Ti si určitě za výkon ve 2. půli bod zasloužili, ale o tom, že se fotbal hraje na góly, se už dříve hráči Mutěnic přesvědčili třeba v Moravském Krumlově nebo v Bosonohách, kde naopak byli lepší a přesto prohráli. Kromě obou brankářů a Košuliče zaslouží určitě uznání mladí stopeři Mutěnic Kupčík s Varmužou a také kapitán Benešovský, tedy tentokrát hrála v Mutěnicích prim defenziva. Brankář Šupa si tak mohl připsat už své třetí čisté konto v řadě!



Sestavy


FK Mutěnice
I. Šupa [-] - P. Varmuža [-] , M. Vydařilý [-] , L. Kupčík [-] , R. Benešovský [-] - L. koplík [-] , T. Drápal [-] , J. Hromek [-] (79. V. Lamáček [-] ) , R. Holešinský [-] (88. L. Piškula [-] ) - M. Čepil [-] (90. P. Hanák [-] ) , D. Koštuřík [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - P. Imramovský [-] , M. Urbánek [-] , A. Smejkal [-] , O. Ponížil [-] - M. Mezník [-] (46. P. Veleba [-] ) , V. Bárta [-] , T. Závorka [-] , L. Košulič [-] , R. Lízal [-] - P. Musil [-]

ŽK: 29. M. Čepil , 29. J. Hromek - 7. T. Závorka , 40. L. Košulič .
Místo: Mutěnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šenkýř Petr - HUDEC Martin, ŠEVELA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.