Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezilesí si málem odvezlo víc branek, než přijelo hráčů jejich celku


Branky


22. O. Jirman , 26. O. Jirman , 43. D. Klouda (p.) , 57. V. Čihák , 76. V. Čihák , 77. M. Harasevič , 85. V. Čihák , 90. D. Hušek - 8. L. Nožka
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škoda chytil všechno, co se dalo

Hejtmánkovice na svém hřišti přivítaly oslabené Mezilesí, které mohlo na zápas přijet „bobíkem“, protože nedokázali poskládat mužstvo o 11 hráčích. Od začátku domácí tlačili do 10ti členného celku Mezilesí. V 10. minutě se do útoku dala celá skvadra Hejtmánkovice a zapomněla na půlce na Nožku. Hosté zachytili nepovedený centr ze strany a poslali ho samotného na branku. Unikající Nožka využil pozdního výběhu Boušky, dokázal ho přehodit a poslal Mezilesí do nečekaného vedení. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno zásluhou Jirmana, který si naběhl na centr ze standardní situace a hlavou mířil přesně. Po dalším „závaru“ ve vápně se dostal míč k osamocenému Jirmanovi, který poslal domácí do vedení. Poté byl odpískán faul v pokutovém území na pronikajícího France a Klouda dával z penalty už na 3:1. Kupa šancí „Hejtmanů“ zůstala neproměněna zásluhou brankáře Škody, který držel šanci na nějaký přijatelný výsledek.  

"Přišel, viděl, zvítězil" Julius Čihák

Po přestávce však domácí poslali na hřiště svůj útočný klenot, který ukázal svůj střelecký arzenál v plné parádě. Hosté už jen bránili, aby nedostali ještě víc branek. V 10ti to je ale těžké a po kombinační akci se dostal míč ne vápno k Čihákovi, který jak všichni víme se nemýlí. O chvilku později to byl znovu Čihák, když po další kombinační akci byl na jejím konci a poslal míč k tyči. Aby toho nebylo moc, tak po centru ze strany si našel míč znovu Čihák a dovršil svůj hattrick. To ale domácím nestačilo. Hrající „kouč“ Harasevič Miroslav přešel přes 3 hráče a vsítil 7 branku domácích. Poslední hřebík do rakve poslal David Hušek, který střelou z vápna naposledy rozvlnil síť hostů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Harasevič - trenér: Těžko se to hodnotí, 90. minut na 1 branku a tak jsme si mohli vyzkoušet kombinační situace. Jsme spokojeni s body, ale vítězství nějak nepřeceňujeme.




Sestavy


TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - M. Syrovátko [-] , M. Nýč [-] , D. Klouda [-] (46. V. Čihák [-] ) , O. Jirman [-] , D. Hušek [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] , J. Franc [-] (56. D. Prokeš [-] ) , M. Záleský [-] (62. L. Lorenc [-] )

TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - J. Otman [-] , L. Nožka [-] , L. Maixner [-] , J. Macháček [-] , M. Kárník [-] , M. Hůlka [-] , M. Holý [-] , J. Drašnar [-] , M. Vítek [-]

ŽK: 8. T. Bouška , 83. D. Hušek - 6. M. Vítek , 20. L. Nožka , 39. L. Maixner .
Místo: TJ So Hejtmánkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vítek Jakub - TŮMA Lukáš, HURDÁLEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.