Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Machov poslal oslabené Hejtmánkovice domů bez bodu


Branky


4. V. Scholz , 8. L. Kubeček , 56. J. Zima , 76. L. Kubeček , 82. P. Martinec - 24. V. Čihák (p.) , 71. L. Lorenc
0

Sobota a zajímavý zápas mezi celky horní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke srovnání chyběl kousek

Hejtmánkovice čekal další venkovní zápas, kdy přijížděly na hřiště soupeře ve značně oslabené sestavě. Byl vůbec zázrak, že dokázali sehnat 11 hráčů připravených na zápas. Tentokrát je čekal silný soupeř z Machova, který na svém plácku je silný a jejich tvrdá hra má své výsledky. Již v počátku zápasu těžil Machov z dobře hozeného autového vhazovaní a zároveň z chyby v domácí obraně. Jeden z obránců pouštěl míč Bouškovi, který však jeho úmysl nečekal a zůstal jak hřebík přibitý na brankové čáře. Toho využil hostující Scholz a poslal Machov do vedení. Netrvalo dlouho a bylo to již o 2 branky. Znovu autové vhazování pro Machov, tentokrát našel Lukáše Kubečka, ten prošel obranou jako nůž máslem a překonání Boušky už problém nebyl. Poté Machov přestal myslet na útok a začal pečlivě bránit a svojí tvrdou hrou nepouštěl Hejtmánkovi do větších šancí. Jejich silná agresivní hra se však nevyplatila. Po rohovém kopu odpískal rozhodčí penaltu. K ní se postavil po z minulého kola střelec hattricku Čihák a svůj hlad po další brankách ukázal v podobě proměněného pokutového kopu. Ke konci tlak "Hejtmanů" dokázal na poslední chvíli zachraňovat brankář Šváb, když nejprve vytáhl přímý kop Haraseviče a poté zneškodnil několik akcí hostů. 

Machov si dokráčel pro 3 body

V začátku druhé půle byli na tahu hosté, kteří museli dotahovat jedno brankový rozdíl. Dobývání však bylo bez efektu. V největší šanci se ocitl Syrovátko, který z malého vápna přestřelil prázdnou branku a zhatil tím šance Hejtmánkovic. Navíc z následného útoku se ve sporné situaci objevil Zima, kdy na hranici ofsajdu doklepával do prázdné branky. Navíc pak zastihla hosty další špatná zpráva. Jeden z hráčů Hejtmánkovic se zranil a hosté museli dohrát o 10 lidech. To byla rána pod pás pro hosty a jejich útoky už neměly takový efekt. Machov dokázal těžit především z protiútoků, kdy dokázal ještě 2x rozvlnit síť za Bouškou. Poprvé zásluhou Martince a podruhé díky Kubečkovi. Alespoň chvilkový úsměv na tváře hostů přinesl Lorenc, který z přímého kopu překonal brankáře Švába.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Harasevič - trenér: Celkový pohled je, že jsme zaslouženě prohráli. 3 branky jsme darovali a nevyrovnali jsme se s jejich důraznou hrou.



Sestavy


Jiskra VEBA Machov
M. Šváb [-] - L. Kubeček [-] , P. Martinec [-] (83. R. Sedláček [-] ) , V. Scholz [-] , R. Svatoš [-] , J. Zima [-] , T. Pich [-] (57. P. Kubeček [-] ) , J. Kratochvíl [-] (6. J. Falta [-] ) , K. Šolín [-] , M. Středa [-] (70. J. Purtig [-] ) , M. Tichý [-]

TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - M. Syrovátko [-] , M. Nýč [-] , J. Janoušek [-] (68. L. Lorenc [-] ) , V. Čihák [-] , O. Jirman [-] , D. Hušek [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] , J. Franc [-]

Místo: Jiskra Machov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Pálka Martin - VLK Lukáš, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.