6:2
(1:2)
17. A. Voborník
23. T. Fidler (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohy rozhodly o úspěchu domácích


Branky


9. M. Harasevič , 49. T. Martin , 66. L. Lorenc , 70. J. Hejcman , 71. V. Čihák (p.) , 88. L. Lorenc - 17. A. Voborník , 23. T. Fidler (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudá byla jasná

Hejtmánkovice mají velkou marodku a na zápas s Babím sháněly hráče všude možně po vesnici, aby vůbec postavily 11ku hráčů. Začátek však pro ně vyzněl skvěle, když po rohu zahrávaném Harasevičem si srazil do vlastní brány Liška. Další gólovou příležitost neproměnil Syrovátko, který měl na hlavě gól a následné prostřelení Bryksiho rozhodčí Pálka neuznal. Poté přišel trest po autovém vhazování, propadnutý míč se dokutálel na malé vápno k Voborníkovi a ten vstřelil branku. Hned z následné akce střelou z poza vápna hráč Babí nastřelil údajnou ruku jednoho z domácích a kopala se penalta. Tu Fidler proměnil. Po rohovém kopu vyrovnal Lorenc, jehož branka nebyla znovu uznána rozhodčím Pálkou. Chudákovi Lorencovi nebyla uznána ani jedna z jeho branek. Vypadalo to, že Hejtmánkovicím dnes není souzeno. To by ale v 26. minutě nesměl Voborník faulovat Haraseviče za žlutou kartu a hned o minutu později dalšího z hráčů Hejtmánkovic. Přišla červená karta a velká šance pro Hejtmánkovice, kterou mohly využít po poločasové přestávce.

V 10ti se hraje těžko

Do druhé půle vstoupily Hejtmánkovice s tím, že chtějí zápas otočit. Poté začala plejáda úspěšných rohových kopů. Na jeden z nich si naběhl Tomáš Martin a vyrovnal. Na 3:2 po akci syrovátka dával Hejcman. Po dalším rohu smolný gól pro Babí, kdy chtěli odkopnou míč, který trefil Lorence do zadnice a odrazil se do branky. Každopádně Lorenc si gól zasloužil za předešlé neuznané. Pak pokutový kop proměnil Čihák. Poslední branku po rozehraném rohu vstřelil Lorenc. Posledních 10. minut mohlo být potrestán odevzdaný závěr od Hejtmánkovic, ale Fidlerovi nájezdy vychytal Remeš.



Sestavy


TJ Sokol Hejtmánkovice
M. Remeš [-] - T. Martin [-] (81. T. Bouška [-] ) , M. Nýč [-] , J. Strelec [-] , L. Lorenc [-] , M. Syrovátko [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] (22. J. Hejcman [-] ) , J. Franc [-] , V. Čihák [-]

SK Babí
P. Bryksi [-] - J. Novotný [-] , P. Adámek [-] - M. Schrötter [-] , P. Bryksi [-] - D. Holbík [-] (62. L. Demeter [-] ) , O. Svoboda [-] , P. Liška [-] , M. Hron [-] , T. Fidler [-] , A. Voborník [-]

ŽK: 22. V. Čihák , 22. M. Harasevič - 26. A. Voborník , 75. P. Adámek , 75. P. Liška , 79. M. Hron . ČK: 27. A. Voborník .
Místo: TJ So Hejtmánkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pálka Martin - KLEČÁK Marek, FIDLER Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.