3:2p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštenské komando zastavily po třech vyhraných zápasech Přepychy


Branky


0

Jedenácté Přepychy si v utkání 11. kola okresního přeboru vyšláply na Deštné a slaví výhru. V průběhu zápasu nejprve dokázaly dorovnat dvoubrankové manko, a poté dokonaly velký obrat v závěrečných penaltách. Po konečném výsledku 3:2 poskočily na desátou příčku tabulky, Deštné zůstalo na čtvrtém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštné nastoupili se sedmi obránci, přesto v poločase vedlo

Souboj s jedenáctým mužstvem tabulky měl být pro deštenské fotbalisty vcelku jasnou záležitostí. Čtvrtý celek průběžného pořadí přeboru však musel nastoupit se sedmi obránci v základní sestavě a nové rozestavení bylo v úvodu nedělního mače na jeho hře znát. Domácí hrozili hned od začátku z rychlých protiútoků, které zakládali po individuálních chybách soupeře. Z několika menších šancí však žádno branku vytěžit nedokázali. Deštné naopak postupně získalo herní pohodu a vysílalo na Ježkovu branku jeden útočný výpad za druhým. V 29. minutě tak padla po velkém tlaku hostí první branka zápasu, kterou vsítil Lukáš Macháček. O sedm minut později zajistil Deštnému dvougólový náskok Jan Ježek. 

Neproměněná penalta a vyrovnání dovedly zápas k penaltám

Počáteční minuty druhé půle pokračovaly v podobném stylu jako závěr první. Deštenským se dařilo v kombinaci dopředu a při jedné z akcí vytěžili zahrávání pokutového kopu. Nabízenou šanci na zvýšení skóre však nevyužili a z jejich hry se vytratila lehkost. Přepychy po ubráněné penaltě ožily a začaly na soupeře vyvíjet tlak. Po nedůrazném odkopu hostí v 75. minutě vykřesal naději na obrat Martin Tomín, minutu před koncem pak srovnal skóre Ondřej Bartoň. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu. 

Deštenská noční můra znovu vyplula na povrch

Při penaltách se znovu ukázalo, že remízová „nadstavba“ Deštnému vůbec nesvědčí. Přepyšským pomohlo i štěstí, a tak se po pěti proměněných pokusech nakonec radovali z celkové výhry 3:2 oni. Deštné se ziskem jednoho bodu zůstalo v tabulce na čtvrté příčce, Přepychy se díky bodu navíc posunuli o jedno místo výš. 



Ohlasy k zápasu



FK Deštné v O.h.
Daniel Fidler: Po průběhu utkání je pro nás jediný získaný bod ztrátou. V příštím posledním podzimním domácím utkání musíme naplno bodovat a odčinit tak tuto ztrátu. Sila týmu se ukáže, pokud se se vší pokorou dokážeme poučit z našich chyb, zvedneme hlavy a vytěžíme ze zápasu s Křivicemi maximum.



Sestavy


Přepychy
T. Ježek [-] - L. Sedlák [-] (53. D. Kubeček [-] ) , A. Junek [-] , J. Rathouský [-] , J. Prát [-] (73. O. Bartoň [-] ) - J. Kinzel [-] , T. Rejzek [-] , M. Blažej [-] , J. Kulička [-] (68. S. Tarant [-] ) , L. Šmída [-] - M. Tomín [-]

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - Z. Lanta [-] , M. Denk [-] , J. Vítek [-] , J. Kánský [-] , R. Kubíček [-] (60. L. Kujal [-] ) - P. Drapák [-] , J. Černý [-] - L. Macháček [-] (85. D. Fidler [-] ) , P. Srubjan [-] , J. Ježek [-] (87. P. Novák [-] )

ŽK: 81. J. Rathouský - 42. L. Macháček , 82. Z. Lanta .
Hráči zápasu: M. Tomín , O. Bartoň - M. Denk , J. Vítek , P. Drapák .
Místo: Přepychy. Počet diváků: 123. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - NEDVÍDEK Miroslav, MORAVEC Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.