2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatina doma zaválela, Meziříčí sestřelil dvěma góly Hrabák


Branky


0

Mužstvo Slatiny se po podzimu potácelo na dně tabulky s pouhými čtyřmi body. V zápase proti dvanáctému Českému Meziříčí tak hrálo nejen o potřebné sebevědomí, ale i o důležité body. Dlouhá zimní pauza domácím hodně prospěla, svého protivníka přetlačili dvěma zásahy z kopačky Jiřího Hrabáka a přidali na své konto tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v první dvacetiminutovce

Prohra, prohra a zase prohra. Slatině se na podzim vůbec nedařilo. Ve čtrnácti odehraných kolech vyválčila pouhé čtyři body a musela přezimovat na posledním místě okresního přeboru. Do utkání s Českým Meziříčím, kterému se v podzimních měsících nevedlo o moc líp, tak nastupovala ve snaze prolomit výsledkovou mizérii. To se jí povedlo hned v úvodní dvacetiminutovce, v níž její hráči nasázeli soupeři dva góly. U obou byl Jiří Hrabák, který zařídil jak trefu ve 13., tak v 17. minutě. Hosté se pokoušeli dvoubrankové manko smazat, což se jim částečně povedlo v 37. minutě, kdy se prosadil Aleš Hrubý. 

Bezbrankový druhý poločas moc fotbalové krásy nenabídl

V druhé polovině zápasu se domácí snažili udržet těsné vedení a v nejlepším případě přidat další pojistný gól. Hostující celek naopak toužil vymazat těsné vedení Slatiny. Ani jednomu z mužstev si ani přes veškerou snahu, kterou vložily do ofenzivních akcí, další branku za celých pětačtyřicet minut vsítit nepodařilo.  Diváci viděli spíše bojovné střetnutí než představení se spoustu velkých šancí na obou stranách. Slatinští se tak mohli po závěrečném hvizdu radovat ze tří důležitých bodů, které v náročném utkání vydřely. Bodově se tak dotáhly na předposlední Voděrady, Meziříčí po prohře zůstalo na 10. místě s náskokem tří bodů na dva celky uzavírající tabulku. 



Sestavy


Slatina
S. Hynek [-] - M. Felcman [-] , M. Hovad [-] (68. S. Felcman [-] ) , J. Vodák [-] , J. Hrabák [-] , P. Hubek [-] , M. Bednář [-] , J. Čižinský [-] , J. Svoboda [-] , F. Svoboda [-] , T. Mazura [-]

FC České Meziříčí B
K. Baše [-] - F. Petr [-] , D. Španiel [-] , A. Hrubý [-] , M. Slezák [-] , T. Novák [-] , J. Štěpán [-] , D. Borecký [-] (70. K. Šlor [-] ) , J. Holeček [-] , M. Hejlek [-] , J. Kubíček [-]

ŽK: 8. P. Hubek , 62. J. Čižinský .
Místo: Slatina n.Zd.. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Špaček Ladislav - ROZUM Jaroslav, ŠPAČKOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.