Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelci Deštného znovu úřadovali, Rokytnice schytala osmičku


Branky


0

Deštné chytilo na začátku jarní části sezony slušnou fazonu. Nejprve si s přehledem poradilo s Voděrady, kterým nasázelo pět branek, poté předvedlo střelecké představení i proti Rokytnici, když zvítězilo 8:2. Třináct vsítěných gólů a skóre 13:2 tak z Deštenských prozatím činí nejlepší mužstvo jara. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštné sfouklo rokytnické snahy jako svíčku, i s náhradním gólmanem

Rokytnici nečekal na hřišti Deštného vůbec jednoduchý zápas. Postavila se proti soupeři, kterého zastihl úvod druhé části soutěže ve skvělém rozpoložení, navíc na jaře nastoupila poprvé, protože její duel s Častolovicemi byl odložen. Utkání s druhým celkem tabulky pro ni proto bylo jarní křest ohněm. Deštenští začali hned od úvodních minut plnit roli papírového favorita. V 7. minutě dostal domácí do vedení Lukáš Macháček. Rokytničtí fotbalisté se ale nenechali inkasovanou brankou rozhodit a už o minutu později bylo po chybě v deštenské obraně a zásahu Koukola vyrovnáno. Ve 13. Minutě postihla Deštné pohroma. Gólman Cejnar sice zneškodnil zakončení nebezpečné akce ze strany hostí, při zákroku se ale zranil a musel střídat. Domácím ale chyběl náhradní brankář, a tak se musel do brány postavit jeden z hráčů do pole. Deštenské nepříjemná situace nezaskočila a v 18. minutě se znovu dostali do vedení po trefě Lanty. V průběhu posledních osmi minut první půle navíc Deštné náskok ještě mnohonásobně zvýšilo. Ve 37. minutě překonal Cita Kánský, ve 41. rokytnický brankář kapituloval po střele Tučka a o dvě minuty později za svá záda pustil pokus Černého. 

Rokytnice se nevzdávala, přesto ještě několikrát inkasovala

Rokytničtí šli do druhého dějství se snahou odvrátit hrozící debakl, a to se jim začalo dařit. V 54. minutě totiž snížil propastný rozdíl čtyř branek o jednu trefu Lukáš Hůlka. Deštné zareagovalo o minutu později, když rychlou přímočarou akci svého celku zakončil Kujal. Od té doby bylo na hřišti vidět takřka jenom domácí hráče, kteří postupně přidali ještě dvě branky. V 62. minutě se podruhé v zápase trefil Lukáš Macháček a v 90. Michal Tuček. Deštné tak uštědřilo protivníkovi debakl i ve druhém jarním kole a nadále se drží v závěsu za vedoucí Lukavicí, jež má v tabulce o bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


FK Deštné v O.h.
Daniel Fidler: Druhé jarní utkání jsme odehráli konečně na svém domácím hřišti. I když nám nepřálo počasí, tak se celá kabina na utkání nesmírně těšila. Hned od samého začátku jsme převzali taktovku hry pod svá křídla a hned z úvodní akce jsme dokázali vsítit gól. Na to ovšem soupeř dokázal hned vzápětí reagovat a po chybě naše stoperské dvojice vyrovnat. Ve třinácté minutě jsme opět vinou chybné rozehrávky nechali jít soupeře samotného na našeho brankáře, ten se při úspěšném zákroku poranil v oblasti hlavy a musel být střídán. V tu chvíli to pro nás byla velká komplikace, jelikož náhradní brankář byl pro toto utkání omluven, a tak musel nastoupit jeden z hráčů připravených do hry. To se však ukázalo nakonec ne jako hendikep, ale naopak naše obrana začala více hrát na jistotu a nepouštět tak soupeře k větším útočným výpadům. Nám se naopak podařilo několik branek vstřelit. Závěrem bych jen chtěl složit poklonu hráčům za jejich obětavost hrát utkání v takové zimě a za takového větru. Místy to bylo z jejich strany určitě za hranicí sebeobětování. Samozřejmě klobouk dolů i hrstce přihlížejících diváků.




Sestavy


FK Deštné v O.h.
P. Cejnar [-] (13. J. Ježek [-] ) - P. Hronovský [-] , J. Kánský [-] , M. Denk [-] , Z. Lanta [-] (53. L. Kujal [-] ) - P. Kříž [-] , P. Drapák [-] (60. J. Hájek [-] ) , J. Černý [-] , P. Srubjan [-] - M. Tuček [-] , L. Macháček [-]

1. FC Rokytnice
M. Cit [-] - D. Cit [-] , P. Koukol [-] , R. Bellan [-] , P. Pelant [-] , P. Chudý [-] , J. Stoklas [-] (57. L. Houser [-] ) , L. Hůlka [-] , R. Presbruchý [-] , R. Hloušek [-] , L. Levý [-]

Místo: Deštné v O.h.. Počet diváků: 12. Rozhodčí: Prokeš Jiří - KNAPEK Jaroslav, ZÁLIŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.