Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Miletína přehrála Nemyčeves


Branky


0

Dvakrát se v utkání trefili miletínský Pavel Balihar a hostující Tomáš Tomášek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení Miletína

Domácí Miletín dokázal naposledy na svém hřišti porazit rezervu Železnice a v dalším domácím střetnutí tentokrát hostil druhou Nemyčeves, která v posledních kolech nabrala velice slušnou formu. Samotné utkání nezačalo pro hosty vůbec ideálně. Již v osmé minutě si vstřelil vlastní branku Homola a Miletín šel do vedení 1:0. Tento duel střelecky vyšel nestárnoucímu Pavlu Baliharovi, který poslal svůj tým ve 31. minutě do dvougólového vedení. Nemyčeves ale dokázala hned o minutu později na inkasovanou branku odpovědět, o snížení se postaral Tomáš Tomášek. Do konce první pětačtyřicetiminutovky již branka nepadla a do kabin tak odcházeli spokojenější domácí. 

Domácí dalšími dvěma brankami rozhodli o svém vítězství

Rozhodující okamžik zápasu přišel v 55. minutě, kdy miletínský brankář Jaroslav Kafka zlikvidoval pokutový kop hostů. Uklidnění do domácích řad vnesl až v 79. minutě svou druhou brankou Pavel Balihar – 3:1. Pojistku přidal čtvrtým gólem Miletína v utkání Marek Drahonínský. Střelec Nemyčevsi Tomáš Tomášek pak minutu před koncem duelu pouze upravil konečnou porážku svého mužstva na 2:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nemyčeves
Tomáš Tomášek, hráč Nemyčevsi: "Domácí byli od začátku aktivnějším týmem a vyústilo z toho vedení 2:0. Poté se nám podařilo snížit, a tak byl stav po prvním poločase 2:1. Ve druhé půli Nemyčeves přidala, byla aktivnějším týmem, ale bohužel neproměnila několik jasných šancí včetně pokutového kopu. Pak hru otevřela a inkasovala další branky. V závěru již pouze korigovala výsledek."



Sestavy


SK Miletín B
J. Kafka [-] - J. Hátle [-] , P. Balihar [-] , P. Jalový [-] , M. Drahonínský [-] , V. Knajfl [-] , J. Šotola [-] , T. Lámr [-] , O. Brzek [-] , A. Brentner [-] , P. Blažek [-]

TJ Sokol Nemyčeves
L. Hrdlička [-] - T. Neuschl [-] , O. Brett [-] (38. M. Ostrihoň [-] ) , K. Hochman [-] , O. Homola [-] , T. Tomášek [-] , L. Sajdl [-] , J. Řada [-] , J. Slavík [-] , F. Vanda [-] , L. Kolář [-]

ŽK: 10. T. Lámr , 55. A. Brentner , 61. O. Brzek , 79. P. Blažek - 37. J. Řada .
Místo: Miletín. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Novotný Petr LB - MENCL Milan (N), TRČ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.