3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Robousy uhájily náskok z prvního dějství a porazily Libuň


Branky


0

Výkonem však domácí rozhodně nenadchli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Robousy přivítaly v posledním podzimním kole Libuň, přičemž oba celky dělil před vzájemným duelem v tabulce jediný bod. Přístup domácích fotbalistů k utkání rozhodně nebyl ideální, ale v prvním dějství si přesto dokázali vytvořit dvoubrankový náskok. První branku duelu vstřelil ve dvacáté minutě domácí Jan Kynčl a o čtyři minuty později ho napodobil spoluhráč Číha, který do utkání vstupoval z pozice náhradníka. Hostům se podařilo snížit náskok soupeře ve 35. minutě, kdy se trefil Jakub Reinberger. Důležitou branku ale přidal pět minut před koncem prvního poločasu Lukáš Novotný a domácí tak odcházeli do kabin s vedením 3:1.

I přes převahu Libuni Robousy náskok udržely

Hosté byli po celý druhý poločas aktivnější, přesto se jim ale nepodařilo náskok domácích smazat. Do konce utkání již branka nepadla, a tak se Robousy po nemastném výkonu nakonec radovaly z vítězství 3:1.



Sestavy


SK HOŠEK Robousy
M. Chýlek [-] - Z. Materna [-] - J. Machačka [-] , D. Kalfeřt [-] (69. J. Janeček [-] ) , D. Brendl [-] (80. O. Vodička [-] ) , J. Kynčl [-] , L. Drbohlav [-] , J. Holec [-] (8. M. Číha [-] ) , J. Holec [-] , L. Wedlich [-] , L. Novotný [-]

TJ Sokol Libuň
J. Holec [-] - J. Krouza [-] - J. Vích [-] , T. Daňo [-] , L. Dubravský [-] , M. Válek [-] , L. Zajíc [-] , T. Veverka [-] , P. Dlouhý [-] , L. Novotný [-] (46. M. Boček [-] ) , J. Reinberger [-]

ŽK: 74. L. Wedlich , 86. O. Vodička - 76. L. Zajíc .
Místo: Robousy. Počet diváků: 37. Rozhodčí: Skrbek Josef - GRITZER Lukáš (N), KROUZA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.