1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Fotbalisté Nemyčevsi zvítězili v Dětenicích a a posunuli se na stříbrnou pozici v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky hostů v prvním dějství

Na hřišti Dětenic se střetla mužstva, která před samotným utkáním dělily v tabulce dva body. Domácí, kteří si v posledním kole, které odehráli, připsali vysokou výhru, hostili Nemyčeves. Do samotného duelu vstoupili lépe hosté a již v desáté minutě je poslal do vedení Ladislav Sajdl. Nemyčeves působila na hřišti lepším dojmem, což potvrdila ve 30. a 39. minutě. Dvougólové vedení svým barvám nejprve zajistil Tomáš Neuschl a poté přidal důležitou třetí trefu do černého zkušený Zdeněk Roman. Ve zbývajících minutách prvního dějství již branka nepadla a do kabin tedy odcházeli hosté s komfortním náskokem 3:0.   

Dětenice dokázaly jen snížit

Ve druhém dějství se domácí hra zlepšila, ale na více než snížení skóre to již nestačilo. Na 1:3 z pohledu Dětenic upravil v 68. minutě Michal Jozífek. Nemyčeves poté již do konce utkání neinkasovala a díky konečné výhře 3:1 se posunula na druhé místo tabulky o bod za vedoucí Sobotku B. 



Sestavy


Dětenice
J. Najman [-] - M. Bobek [-] , M. Jozífek [-] , M. Šoltys [-] , R. Dlask [-] - M. Šolc [-] , M. Novotný [-] , J. Polachovič [-] (33. M. Kubín [-] ) , M. Bacovský [-] (82. M. Dlask [-] ) , J. Rys [-] - A. Mašín [-] (78. D. Kuzma [-] )

TJ Sokol Nemyčeves
L. Kolář [-] , Z. Roman [-] (62. T. Trč [-] ) , J. Slavík [-] , T. Neuschl [-] , O. Brett [-] , K. Hochman [-] , V. Řada [-] (25. O. Homola [-] ) , T. Tomášek [-] , L. Sajdl [-] , J. Řada [-] , F. Vanda [-]

ŽK: 44. M. Bobek , 60. A. Mašín , 89. M. Kubín - 52. J. Slavík .
Místo: Dětenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šamko Vladislav - BACOVSKÝ Jan (N), TRČ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.