3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Domácí rezervní tým Miletína trochu překvapivě zdolal Železnici B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Miletína

Domácí rezervní tým Miletína hostil do tohoto utkání vedoucí tým tabulky, B mužstvo Železnice. Favoritem duelu byli hosté, což měl navíc potvrdit fakt, že se Miletínští před samotným střetnutím potýkali s problémy se sestavou, kdy se omluvilo hned sedm stabilních hráčů. Domácí se ale i přesto soupeře nezalekli a předvedli nejlepší výkon podzimu. V prvním poločase padly dvě branky a obě do sítě Železnice. Nejprve se mezi střelce zapsal v 17. minutě Pavel Balihar a deset minut před poločasovou přestávkou vstřelil druhou branku Jindřich Kulhánek. V miletínské svatyni nastoupil do zápasu brankář A mužstva Miroslav Richter, jehož přítomnost byla na hřišti znát. Domácí po prvním poločase vedli 2:0.

Výhru domácích pečetil Šotola

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce Miletín hájil dvougólový náskok a když už se zdálo, že se skóre utkání již do konce měnit nebude, došlo v domácích řadách k definitivnímu uklidnění. V 83. minutě pečetil velice cenné vítězství svého týmu Jan Šotola. Hosté ze Železnice tak po porážce přišli o pozici lídra soutěže.  



Sestavy


SK Miletín B
M. Richter [-] - P. Balihar [-] , J. Kulhánek [-] (60. D. Rychtera [-] ) , J. Stránský [-] , M. Drahonínský [-] , L. Kněžourek [-] , J. Šotola [-] , T. Lámr [-] , O. Kožíšek [-] , V. Knajfl [-] , P. Blažek [-] (60. D. Zdeněk [-] )

TJ Sokol Železnice B
J. Vrabec [-] - J. Jína [-] (46. J. Bednařík [-] ) , K. Ziegelheim [-] (46. Š. Kracík [-] ) , I. Janda [-] - J. Nožička [-] , D. Louma [-] , D. Ivan [-] (62. T. Čapek [-] ) , O. Drahoňovský [-] (77. P. Míka [-] ) , T. Rejmont [-] - M. Pfeifer [-] (83. O. Morávek [-] ) , R. Břeský [-] -

ŽK: 21. J. Stránský , 85. P. Balihar - 57. I. Janda , 88. T. Rejmont .
Místo: Miletín. Počet diváků: 10. Rozhodčí: Střížka Daniel - MENCL Milan (N), DANIŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.