4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V poklidném tempu domácí Podskalan porazil Jičíněves 4:0.


Branky


0

Jasným favoritem zápasu byl domácí tým, který chtěl vybojovat další důležité tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodla branka Krause Lukáše z Podskalanu.

Do dnešního zápasu šli domácí hráči s jasným cílem zvítězit nad posledním týmem soutěže z Jičíněvse. Hostující trenér Muška Libor měl opět problémy se sestavou, což jej provází od začátku sezóny a i díky tomu se pohybují hosté na úplném dnu tabulky. Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem a domácí Podskalan trávil většinu poločasu na polovině soupeře. K jejich smůle se ale vůbec nemohl prosadit a stav byl tak překvapivě pořád 0:0. Změna stavu zápasu přišla na řadu v 35. minutě, když se prosadil domácí Lukáš Kraus, který otevřel skóre zápasu - 1:0. To byl zlomový moment zápasu, protože do té doby se hosté docela ještě drželi v zápase. Do konce poločasu již branka nepadla a do kabin odcházela spokojenější domácí družina, která vedla 1:0. Pro hosty to byl jistě ještě přijatelný stav zápasu.

Druhý poločas jednoznačnou záležitostí domácích hráčů, kteří naložili Jičíněvsi další tři branky na cestu.

V kabině domácích jistě zazněla velmi povzbudivá slova, protože do druhého poločasu vlítli domácí hráči jako uragán a hostující obranná řada nevěděla kam dříve skočit. Další změnu stavu zápasu měl na svědomí opět Lukáš Kraus (nominován do sestavy kola stejně jako jeho spoluhráč brankář Kracík), který zvýšil v 65. minutě na 2:0, což domácí tým naprosto uklidnilo. Podskalan od této chvíle naprosto přebral otěže zápasu a bylo jasné, kdo si připíše tři body do zápasu. V 74. minutě na 3:0 zvýšil Portyš Michal, který prostřelil hostujícího brankáře Duška. V 82. minutě stanovil konečné skóre Zelinger David, ktreý vstřelil branku na 4:0. Na kopci zůstali všechny tři body a po průběhu zápasu nutno podotknout, že zcela zaslouženě, protože hosté se přes domácího brankáře Kracíka ani jednou neprosadili.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí):

TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse):



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - K. Ziegelheim [-] , M. Munzar [-] (65. J. Štolovský [-] ) , P. Pištěk [-] - M. Veselý [-] , M. Portyš [-] , D. Zelinger [-] , M. Klein [-] , L. Kraus [-] (75. P. Matouš [-] ) - M. Říha [-] , K. Javernig [-] (70. R. Voldán [-] )

TJ Sokol Jičíněves
O. Dušek [-] - J. Vlasatý [-] , P. Splítek [-] (49. L. Míšek [-] ) , M. Mendl [-] , M. Jantač [-] - M. Doleček [-] (47. L. Míšek [-] ) , P. Muška [-] , F. Vaníček [-] , V. Mlejnek [-] - J. Kohout [-] , K. Míšek [-]

ŽK: 61. M. Munzar , 71. M. Klein - 25. P. Splítek .
Hráči zápasu: J. Kracík , L. Kraus .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šamko Vladislav - Materna Zbyněk, Skrbek Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.