3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice nestačily na L. Bělohrad B a prohrály 0:3


Branky


7. J. Suchý , 71. M. Loner , 90. M. Loner
0

V sobotním krásném podzimním odpoledni se v Chomuticích odehrál přímý souboj o druhé místo v tabulce OP. Pokud chtěli hosté přezimovat na této pozici, museli bezpodmínečně zvítězit, a to minimálně na penalty. Obě mužstva měla v posledních zápasech skvělé výsledky a tak se čekal tvrdý a vyrovnaný duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka Suchého rozhodla o vítězství Bělohradu v prvním poločase 0:1.

Ve 3. min. vypíchl Suchý domácímu hráči míč za půlkou, vnikl do chomutického pokutového prostoru, přihrál R. Šormovi, který ale vystřelil jen vedle levé tyče. Hned z protiútoku musel Věchet řešit střelu Lemberka. Velmi agilní Lemberk se minutu nato uvolnil přes D. Jezberu, přihrál před bránu domácí ikoně Novotnému, který ale v obršanci zcela vyhořel a míč usměrnil mimo tyče Věchtovy svatyně. V 7. min. se štírkovi Suchému povedlo opět obrat domácího beka o balón, postupoval sám na Čapka a s velkým přehledem otevřel skóre dnešního mače – 0:1. Od této chvíle převzali hosté aktivitu a vytvořili si další šance, které se jim bohužel nepovedlo využít. Z jejich tlaku se domácí vymanili až v poslední čtvrthodince první půle. Nejvíce hrozili ze standartních situací, při kterých využívali výškovou převahu. Po rohovém kopu chytá Věchet hlavičku jednoho z domácích útočníků, za další minutu vyráží nebezpečný centr L. Michálka, po chvíli vyráží i hodně ošemetnou střelu Scháňka, z prostoru značky pokutového kopu. S koncem prvního poločasu stálo při hostech i štěstí. Nejprve hlavičkuje Novotný v ložené šanci nad Věchtovo břevno, po pár vteřinách zazvonil centr L. Michálka o levou tyč. V této chvíli se Věchet při řešení této situace trochu „zasekl“. A tak s dost velkou mírou štěstí hosté ubránili poločasové vedení.

Další dvě branky rozhodly o třech bodech pro L. Bělohrad B.

Ve druhém dějství se na hřišti trochu přiostřilo a hlavní sudí vytahoval žluté karty každou chvíli. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale hosté bránili se vší silou a hlavně bez chyb. Když už se hráči Chomutic dostali ke střele, Věchet skvěle zasáhl nebo mířili nepřesně. Hlavička Huráně šla nad, veliká šance L. Michálka přišla také vniveč, protože místo střely volil přihrávku na obsazeného spoluhráče, kterou hosté zpacifikovali. V domácím týmu byl nejvíce vidět L. Michálek, který střelou zpoza vápna opět donutil Věchta k úspěšnému zákroku. Domácí se začali přeci jenom tlačit více dopředu a tak hosté trpělivě čekali, jestli se jim naskytne nějaká šance k přečíslení. V 71 .min. se Suchému povedlo předložit míč Lonerovi, který technickým lobem nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci a vsítil tak důležitý gól jistoty – 0:2. V 82. min. centruje D. Michálek před domácí bránu, ale M. Šormovi se nepovedlo míč zasáhnout. Konec zápasu se proměnil v rozkouskovanou hru, když se většinou sháněly míče, kterých dnes bylo nějak pomálu. Když už bylo s čím hrát, tak se opět předvedl Věchet proti střele L. Michálka a v poslední minutě Loner, který si nařízený přímý kop narazil od domácí zdi a další pokus již usměrnil do Čapkovy sítě – 0:3. Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Dnešní utkání hosté vyhráli dobrou obrannou hrou, proměňováním příležitostí, které jim domácí nabídli a větší vůlí po úspěchu. Domácí tým, na rozdíl od hostů, naprosto propadl v útočné fázi a dnes prohrál prostě s lepším mužstvem. I když je nutné podotknout, že rozdíl třech vstřelených branek je hodně krutý. Z pohledu realizačního týmu musím našim hráčům poblahopřát k druhému místu po podzimní části, popřát jim krásný zbytek letošního roku, hezké prožití Vánoc a na jaře spoustu dalších vítězství, kterými nám všem opět vykouzlí úsměvy v našich tvářích.

SK Lázně Bělohrad B
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Do zápasu jsme šli s tím, že ihned od úvodního hvizdu vlítneme na soupeře a vytvoříme si tlak a šance. Úvod utkání nám ale nevyšel. Obrana dělala chyby, které soupeř využil k úvodnímu gólu. Naopak některé naše šance volaly po gólu, jenže dnes pro náš tým nebylo souzeno je proměnit. Hosté po druhém gólu velmi takticky a zkušeně dotáhli zápas k zaslouženému vítězství. Nezbývá nic jiného, než jim pogratulovat za předvedený výkon. Je konec podzimní části - chci poděkovat všem hráčům, kteří celou podzimní část odehráli ve velkém stylu a s 24 body a 3. místem v tabulce si vytvořili velmi dobrý odrazový můstek pro jarní část. Před sezonou bychom tolik bodů brali všemi deseti!! Ještě jednou děkuji.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - J. Voháňko [-] , L. Huráň [-] (76. M. Plítek [-] ) , T. Scháňko [-] - P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] (46. O. Plítek [-] ) , M. Šubrt [-] , L. Michálek [-] , R. Ulrych [-] - O. Lemberk [-] , J. Novotný [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - M. Loner [-] , V. Nezbeda [-] - J. Kobrýn [-] , J. Suchý [-] (77. M. Šorm [-] ) , D. Holomba [-] (68. L. Zejfart [-] ) , D. Jezbera [-] (56. J. Folprecht [-] ) , M. Černý [-] - D. Michálek [-] , K. Černý [-] , R. Šorm [-]

ŽK: 6. P. Šmejda , 44. T. Scháňko - 25. M. Černý , 44. K. Černý , 49. V. Nezbeda , 64. J. Kobrýn , 82. M. Šorm .
Hráči zápasu: D. Věchet , M. Loner .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jenčovský Miloš - Šotek Jan, Šnajdr Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.