0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice porazila tým ze Žlunic, když opět zvítězila 0:1 jako ve svém prvním utkání s Podskalanem Podhrádí


Branky


0

Vítězství Železnice zařídil opět svým výborným výkonem brakář J. Čistecký, který již dva zápasy po sobě udržel nulu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla branka již ze 3. minuty, kdy se trefil hostující útočník P. Crha.

Ve druhém kole se utkal domácí tým s týmem ze Železnice. Jednalo se o souboj týmů, které v prvním kole získali po 3 bodech. Na půdu nováčka ze Žlunic zajížděl tým ze Železnice bez nemocného Beránka a v brance s hráčem předchozího kola J. Čisteckým, který potvrdil, že má výbornou formu v začátku sezóny OP. Úvod byl pro tým ze Železnice jako z říše snů, protože se již v 3. minutě trefil Patrik Crha a poslal hosty do vedení 0:1. Po brance tým Železnice nic nevypustil a vypracoval si několi dalších šancí, které ale neproměnil. Od 15. minuty se hra postupně vyrovnávala a ke slovu se dostávali i domácí hráči. Poločas díky brzké trefě Crhy byl ukončen za stavu 0:1 pro Železnici.

Branka v druhém poločase již nepadla a hosté si odvážejí tři body ze hřiště nováčka.

Otázkou pro druhý poločas bylo, jak změní domácí hru, aby překonali brankáře Čisteckého, který již v té době držel neprůstřelnost v brance 135 minut. Největší šancí druhého poločasu byla střela Bičištěho ze Železnice, který ale rozezvučel jen konstrukci branky domácích a nevstřelil svoji druhou branku v ročníku. Opět byl rozhodující výkon brankáře Čisteckého, který domácím nedovolil skórovat a prodloužil svoji neprůstřelnost na 2 zápasy. Železnice jsou tedy jediným týmem, který ještě v tomto soutěžním ročníku neinkasoval žádnou branku. Domácím se nedala upřít nováčkovská snaha, ale pokud nevstřelí branku, nemohou pomýšlet na nějaké bodové hody. Železnice se po vítězství vyhřívá v popředí tabulky s plným bodovým ziskem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek (vedoucí mužstva Žlunice):

TJ Sokol Železnice
Hrych Ivan (trenér Železnice): Vyšel nám náramně úvod utkání, kdy jsme už ve 3. minutě vedli. Po dalších příležitostech v úvodní čtvrthodince jsme měli zápas rozhodnout, místo toho ale pokračovala střelecká mizérie, která nás trápí už třetí sezónu, a která nám komplikuje každé utkání. Za body můžeme opět děkovat výbornému Pepovi Čisteckému v brance. Radost mám z toho, že se konečně trefil Crha, na druhou stranu hodně mrzí zranění Bartoše.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - O. Sys [-] , M. Fiala [-] , P. Calta [-] , L. Novotný [-] , Z. Myška [-] - O. Šádek [-] , P. Jiřička [-] , P. Jančák [-] (38. O. Tomi [-] ) - J. Calta [-] , T. Pižl [-]

TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] , J. Zachoval [-] (67. O. Drahoňovský [-] ) - F. Procházka [-] , M. Karban [-] , M. Kahún [-] - P. Bičiště [-] , J. Mestický [-] , J. Bartoš [-] (22. D. Barták [-] ) , T. Jerie [-] - P. Crha [-] , D. Barták [-] (75. J. Daniš [-] )

Hráči zápasu: J. Smutný - P. Crha , J. Čistecký .
Místo: Žlunice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.