Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice si doma poradily s Podskalanem Podhrádí, když zápas otočily na konečných 4:1


Branky


0

Zápas sousedů z tabulky nakonec vyhráli domácí, kteří otočili zápas, když o poločase prohrávali 0:1. Dvěma brankami o tom rozhodl domácí útočník Novotný Jaroslav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka Kleina M. z Podskalanu rozhodla o poločasovém vítězství 0:1.

K dalšímu zápasu na hřiště Chomutic dorazil soupeř z Podhrádí, který jistě nepřijel odevzdat body bez boje. Velkým oslabením pro tým Podskalanu byla absence Milana Veselého a Petra Pištěka, což jsou základní kameny sestavy hostů. Začátek zápasu se hostům neskutečně vydařil, když v 5. minutě vystřelil z 20 metrů Matěj Klein, který střelou o tyč poslal hosty do vedení 0:1. Hned o dvě minuty později hráč Podskalanu zazdil obrovskou šanci. Podle slov vedoucího Podskalanu pana Dubského to bylo vše, co hosté předvedli. Po neproměněné šanci se taktovky ujali domácí hráči, ale bez brankového efektu. Proto se do kabin odcházelo za stavu 0:1, díky vydařeným prvním minutám zápasu.

Druhý poločas lze nazvat koncertem domácích, když je dirigoval dvěma góly domácí útočník Novotný Jaroslav.

Po důrazné domluvě v kabině domácích se Chomutice pustily s vervou do svého soupeře, který již vůbec nestíhal v žádných fotbalových parametrech. Od hostů to byl podle vedoucího Podskalanu jeden z nejhorších výkonů, které viděl. Do 60. minuty se ještě žádná střela domácích neujala. Domácí fanoušci se dočkali branky v 60. minutě, když po hrubce brankáře skóroval J. Novotný a vyrovnal na 1:1. Poté padly dvě polovlastní branky do sítě hostů. Podle zápisu ze zápasu branky vstřelil v 68. minutě O. Sýkora a v 70. minutě O. Lemberk. Skóre tedy bylo již 3:1 pro domácí, čímž bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Na konečných 4:1 upravil v 79. minutě opět Novotný Jaroslav. Do konce zápasu se již nic důležitého nestalo a tak si domácí připsali 3 body do tabulky. Hosté budou muset do příštího zápasu zlepšit úplně vše, aby se mohli radovat z nějakých bodů do tabulky OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Začátek zápasu se nám nepovedl. Hned v úvodu jsme inkasovali gól. Musím pochválit všechny hráče domácího mužstva, které tento gól nepoložil, naopak je vyhecoval k lepšímu výkonu, kde si začali vytvářet šance, které sice až po poločase proměnily, a tím zcela zaslouženě vyhráli a připsali si další tři body z domácího zápasu. Chtěl bych poděkovat oběma rozhodčím -  Jenčovskému Milošovi a pomeznímu Novotnému Petrovi, za velmi dobrý výkon, který podávali během celého zápasu.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhrádí): Do desáté minuty vedeme 1:0, pak následuje chyba brankáře a je to 1:1. Pak dva vlastní góly a je po zápase. Zasloužená výhra domácích hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - J. Voháňko [-] , L. Huráň [-] , J. Gabriel [-] - L. Michálek [-] (86. L. Kloutvor [-] ) , M. Kloutvor [-] , M. Šubrt [-] , P. Šmejda [-] , R. Ulrych [-] (67. O. Sýkora [-] ) - J. Novotný [-] , O. Lemberk [-] (84. A. Budina [-] )

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - K. Ziegelheim [-] , M. Munzar [-] , J. Kořínek [-] , P. Knápek [-] - M. Klein [-] , M. Portyš [-] , D. Zelinger [-] , M. Říha [-] - O. Ramšák [-] , L. Kraus [-]

Hráči zápasu: J. Voháňko , J. Novotný .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jenčovský Miloš - Novotný Petr, Veselý Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.