Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice přejela soka z Lužan jednoznačně 5:1


0

 K utkání  tabulkových sousedů nastoupila obě družstva v rozdílném rozpoložení – zatímco hosté mají velkou marodku, domácí trenér Hrych mohl po delší době vybírat z téměř kompletního kádru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Základ k výsledku dala Železnice v prvním poločase, který vyhrála 2:0.

Úvod utkání Železnici vyšel, když už ve 4.minutě otevřel skóre Beránek. Hosté ale byli první půlhodinku aktivnější, měli častěji míč na kopačkách, z převahy ale vytěžili pouze břevno.  Domácí spoléhali na rychlé brejky a mohli přidat další dvě branky, golmana Brádleho ale nepřekonali. Stav se znovu měnil ve 23.minutě, kdy se po pěkné spolupráci s Crhou prosadil tvrdou střelou Mestický. Od 30.minuty se hra vyrovnala, ale příležitosti na obou stranách góly neskončily. Poločas tedy vyhrál domácí tým 2:0 a dal si solidní základ k tomu, aby v druhém poločase vítězství udržela a získala další tři body do tabulky okresního přeboru. Naopak hosté si jistě na zisk bodů moc šancí nedávali, protože domácí byli prostě a jednoduše lepším týmem na hřišti.

Železnice si výsledek pohlídala a přidala Lužanům na cestu ještě 3 branky.

I start do druhé půle vyzněl pro domácí, když  ve 48.minutě vybojoval míč Mestický, zátáhl až k brankové čáře a předložil ho před branku, kde ho zkušeně placírkou uklidil do sítě Jan Zachoval. Postupem času bylo na hostujících hráčích znát, že jim dochází dech a Železnice zcela ovládla hru. Další změnu stavu mohl náhradní hlasatel Jakub Kyselo oznámit v 62.minutě, kdy po pěkné narážečce se Zachovalem prostřelil Brádleho v hostující brance Beránek a zvýšil už na 4:0. Jenže o dvě minuty později dokázaly Lužany snížit, když střele Volšičky pomohla do sítě teč bránícího hráče. Pátá branka domácích padla v 77.minutě, kdy se pokutovým územím proháčkoval Beránek, předložil míč před branku, kde nejprve neprostřelil hostujícího obránce Jaroslav Daniš, odražený míč ale nekompromisně dorazil do sítě Patrik Crha. O chvilku později pohrdl hattrickem Beránek, když prováhal zakončení po  pěkné Crhově přihrávce. Závěr utkání dohrávali domácí poměrně lehkovážně a po úniku Tománka přes celé hřiště vykopával míč z brankové čáry Jerie. Hosté měli v závěru ještě jednu příležitost, kterou ale pozorný Čistecký vyřešil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Hrych Ivan (trenér Železnice): Lužany to na Železnici v poslední době umí, navíc jim velmi dobře vyšel start do sezóny a venku ještě neprohrály - proto panovaly v naší kabině před utkáním určité obavy. Pomohla nám ale rychlá první branka a i přesto, že hosté byli v první půlhodince lepším celkem, podařilo se nám vedení navýšit. I start do druhé půle jsme gólově zvládli, a tak se v Železnici po dlouhé době dohrávalo utkání v klidu a pohodě – někdy až moc velké.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (hráč a vedoucí týmu Lužan): K dnešnímu zápasu jsme odjížděli s obavami, protože nás trápí velká marodka a muselo nastoupit několik kadetů. Bohužel to bylo na hřišti hodně znát a domácí zaslouženě zvítězili a připsali si tři body. Naším úkolem je uzdravení se hráčů do dalšího kola.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - M. Beránek [-] , T. Jerie [-] , M. Karban [-] , M. Kahún [-] , M. Daniš [-] - D. Barták [-] (58. V. Nosek [-] ) , J. Zachoval [-] (70. J. Daniš [-] ) , P. Bičiště [-] (46. M. Pejskar [-] ) - P. Crha [-] (83. O. Drahoňovský [-] ) , J. Mestický [-] (74. Š. Kracík [-] )

TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - V. Brožíček [-] , J. Hlavatý [-] (46. S. Chudoba [-] ) , V. Šídlo [-] , P. Tománek [-] - J. Patřín [-] , V. Ponikelský [-] , T. Zich [-] (46. R. Bryscejn [-] ) , M. Hofman [-] - P. Volšička [-] , L. Ondráček [-]

ŽK: 59. J. Mestický - 36. J. Hlavatý , 61. J. Patřín .
Hráči zápasu: J. Zachoval , M. Beránek - P. Volšička .
Místo: Železnice. Počet diváků: 106. Rozhodčí: Materna Zbyněk - Pikeš Roman, Šnajdr Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.