1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté ze Žlunic si odvezli tři body za vítězství 1:4 ve Staré Pace


Branky


1. D. Pakosta - 10. M. Fiala , 18. D. Horák , 48. P. Calta , 88. O. Vitvar
0

Po rychlém gólu se hosté otřepali a už do konce prvního poločase výsledek otočili na 1:2. Výsledek se zrodil, i když přijelo jen 12 hráčů hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Paka vstřelila první gól již v první minutě zápasu, ale hosté stav otočili.

Stará Paka byla odhodlána v tomto zápase zvítězit a připsat si tři body do tabulky. Na druhé straně tým Žlunic přijel jen z dvanácti hráči, proto určitě chtěli hrát trpělivě s úsporou fyzické energie, když byl jen jeden muž na střídání. Ranou do vazu hostů ze Žlunic byla již první minuta, když se prosadil domácí kapitán David Pakosta a poslal domácí do rychlého vedení 1:0. V tuto chvíli se ukázala pasychická odolnost nováčka ze Žlunic, protože hráče to nepoložilo a hráli dále to, co si před zápasem stanovili v taktické poradě. Vyrovnání se dočkali hosté v 10. minutě, když se prosadil Martin Fiala, který prostřelil brankáře domácích Jirku Zlatníka a vyrovnal na 1:1. Po této brance se hosté dostali na koně a v 18. minutě se dostali poprvé v zápase do vedení, když na 1:2 dával branku Dominik Horák. Vedení o jednu branku si hosté udrželi až do konce prvního poločasu.

Žlunice přidaly další dvě branky a zvítězily v klidu 1:4.

Stará Paka musela nad svým výkonem o poločase zapřemýšlet, protože kdyby pokračovali jejich hráči v nastoleném výkonu, žádné body by do tabulky nezískali. Jejich nadšení bylo utišeno již v 48. minutě, kdy nejspíše rozhodující branku zápasu na 1:3 vstřelil hostující hráč Petr Calta. Žlunice se poté zatáhli do obranné formace a v klidu si hlídali nahrabané vedení 1:3. Domácí se ze svých šancí nedokázali ani jednou prosadit a snížit na rozdíl jedné branky. Naopak v 88. minutě hosté své vedení ještě zvýšili, když vstřelil branku na 1:4 Ondřej Vitvar. Stará Paka vstřelila branku v první minutě, ale do konce zápasu se již neprosadila, a proto si zaslouženě odváží tři body do tabulky nováček ze Žlunic, který je příjemným překvapením soutěže. Naopak Stará Paka musí o svém výkonu zapřemýšlet a do dalšího zápasu se zlepšit ve všech fotbalových dovednostech, aby mohli hráči pomýšlet na sběr nějakých bodíků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky): Bez komentáře.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): Na zápas nás bylo akorát dvanáct a tak od začátku hráli dva dorostenci. Hned v úvodu utkání jsme dostali z přímého kopu branku, která náš spíše nakopla. Poté jsme začali hrát rychlý kombinační fotbal, z kterého vyústily dva góly v prvním poločase. Ve druhém jsme přidali hned z kraje třetí a soupeře jsme nepouštěli do šance, bohužel se nám zranil asi 20 min před koncem Sys a začali jsme propadat ve středu zálohy a místo kombinační hry jsme začali jen nakopávat míče na útočníky. Domácí poté měli jednu šanci, kterou neproměnili a my dali na konci zápasu čtvrtý gól. Takže zasloužena výhra, tým bojoval a byl ve všech směrech lepší než hráči Staré Paky.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - J. Bíl [-] , D. Pakosta [-] , J. Jerie [-] , O. Mercl [-] - V. Pospíšil [-] , D. Rolf [-] , J. Blažek [-] , V. Kazda [-] (65. A. Brzybohatý [-] ) - A. Pánek [-] , L. Šajner [-] (60. P. Šnajdr [-] )

TJ Třešňový květ Žlunice
P. Jiřička [-] - P. Calta [-] , M. Fiala [-] , J. Bystroň [-] , O. Šádek [-] - D. Horák [-] , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , T. Szamko [-] - O. Sys [-] , O. Vitvar [-] (89. J. Calta [-] )

ŽK: 41. J. Blažek - 31. O. Šádek .
Hráči zápasu: D. Pakosta - P. Calta , D. Horák .
Místo: Stará Paka. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Materna Zbyněk - Šorm Michal, Šnajdr Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.