6:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Paka potvrdila roli favorita a Podskalan porazila jasně 6:0.


Branky


6. L. Jisl , 8. L. Jisl , 32. P. Machát , 36. M. Bažík , 37. L. Brádle , 69. J. Štolovský (vl.)
0

Nová Paka chtěla napravit minulou bodovou ztrátu z Jičíněvse, což se jí podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky rozhodly o osudu zápasu ve prospěch lídra soutěže.

Jednoznačným favoritem utkání byl domácí tým, pro kterého bylo jasným úkolem napravit špatný dojem z minulého zápasu v Jičíněvsi, kde se jim podařilo vyhrát až na penalty. Do zápasu vlétl domácí tým jako uragán a hostující obrana si připadala jako na Matějské pouti, protože si předplatila na prvních deset minut kolotoč. BOhužel pro hosty prvních deset minut zápasu nepřežili bez újmy, což se projrvilo na skóre zápasu. První branku do sítě hostů vstřelil již v 6. minutě Lukáš Jisl, který prostřeli po krásné přihrávce od Bažíka hostujícího brankáře Kracíka - 1:0. Pro Podhradí bylo hůře již o dvě minuty později, když se po zmatcích v hostující obraně prosadil opět Jisl a zvýšil již na 2:0. To byl pro hosty takový boxerský direkt, z kterého se již po celý zápas nedokázali probudit. Bylo to pro ně opravdu direkt KO. Další 7. minut hrůzy zažili hostující hráči po půlhodině zápasu. Ve 32. minutě míč, který propadl za obranu hostí, naběhl Machát, rychlostně předčil stopera hostí a sám před brankařem se nemýlil - 3:0. Jeho gól nastartoval další brankostroj domácích. V 36. minutě zkušený Bažík zvyšuje na 4:0 a zmar hostující obrany dokonává o minutu později Brádle Lukáš, který dává na poločasových 5:0. Hosté byli po 45. minutách rádi, že rozhodčí odpískal konec poločasu, protože se jim musela docela motat hlava.

 

 

Druhý poločas již domácí branku nevstřelili, protože si ji vstřelil hostující Štolovský do vlastní branky.

Co si asi mohli hostující hráči říci v kabině po hrůzostrašném prvním poločase v jejich podání. Už v prvním poločase byl vystřídán hostující obránce Munzar, který odskákal chabou obrannou hru Podskalanu. Druhý poločas byl stejně jako v Lužanech dohráván již jenom z povinnosti, protože o osudu zápasu bylo již dávno rozhodnuto. Aby toho nebylo na hosty málo, tak si vstřelili ještě vlastní branku. V 69. minutě uklidil balón do vlastní sítě Štolovský, který ukončil postup skóre ve prospěch domácích na 6:0. Poté se již poločas v klidu dohrával, bez výraznějšího fotbalového zaujetí na obou stranách hřiště. Když si zápas shrneme, tak stačilo odehrát jen prvních deset minut a mohlo se jít domů dívat na čtvrtfinálové zápasy v rugby nebo naší fotbalovou ligu v podání Plzeň - Zlín. Domácí potvrdili roli favorita utkání, když napravili dojem zminulého zápasu s poslední Jičíněvsí. Hosté si naopak udělali pěkný výlet do Nové Paky, kde si mohli dát na chuť možná tak novopacké pivo, které je po této oblasti známé. Do sestavy kola je nominován Lukáš Jisl, který vstřelil dvě branky, které rozhodly o osudu zápasu.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér domácích): Jsem rád, že po nezdařeném zápase v Jičíněvsi jsme dokázali doma bodovat naplno. Zápas jsme rozhodli již v prvním poločase, ale je třeba pochválit hosty, že i za nepříznivého stavu zápas nezabalili a dohráli ho s úctou až do 90. minuty".

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhrádi): Domácí tým byl lepší ve všech fotbalových činnostech a zaslouženě vysoko vyhrál.



Sestavy


1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Dlabola [-] (63. M. Sochor [-] ) , J. Lenfeld [-] (71. J. Honců [-] ) , L. Jisl [-] (53. J. Bláha [-] ) , T. Ulrich [-] - L. Brádle [-] , D. Wojcik [-] , P. Machát [-] , T. Fišar [-] (79. J. Richter [-] ) - M. Bažík [-] (68. R. Malý [-] ) , J. Vrbka [-]

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - P. Pištěk [-] , M. Munzar [-] (35. M. Říha [-] ) , J. Štolovský [-] , K. Ziegelheim [-] - D. Zelinger [-] (86. R. Veselý [-] ) , M. Klein [-] (77. P. Matouš [-] ) , M. Portyš [-] , M. Veselý [-] - K. Javernig [-] , L. Kraus [-] (71. R. Voldán [-] )

ŽK: 32. M. Munzar .
Hráči zápasu: M. Jurčo , L. Jisl - D. Zelinger .
Místo: Nová Paka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pikeš Roman - Šťastný Martin, Dunda Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.