1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla zápas


Branky


0

Šestá Červeněves hostila třetí Kobylice a oba týmy se posílily o pár hráčů z prvních mužstev. Dalo se tedy očekávat atraktivní utkání, což se nakonec i podařilo. Po tomto zápase si oba týmy udržely své stávající pozice v tabulce IV.B. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas s minimem šancí

Těžký podmáčený terén technické hře moc nesvědčil, ale obě mužstva předváděla rychlý fotbal se spoustou osobních soubojů. Oba týmy si vytvořily několik šancí ke skórování, ale ani z jedné neuhodilo. Největší šanci domácích měl Kmínek, který si na váhajících obráncích vybojoval míč a běžel sám na gólmana Novotného. Jenomže Novotný předvedl excelentní zákrok a jeho umístěnou střelu vytáhl mino bránu. Jednu velkou gólovku si vypracovali i hosté, ale tentokrát skvěle zasáhl gólman domácího celku Sucharda. První poločas tak skončil bez branek a oba týmy i nadále pomýšlely na vítězství.

Jediná branka rozhodla druhý poločas i celý zápas

Druhý poločas začal nešťastným a hlavně zbytečným zákrokem hostujícího útočníka na domácího gólmana. Gólman Sucharda tak musel vystřídat a v bráně ho nahradil Čapek. Gólman domácích Čapek se hned po chvilce předvedl skvělým zákrokem a dal tak najevo útočníkům hostí, že jeho brána zůstane pro ně zavřená. Skóre zápasu se poprvé měnilo až po hodině hry. Dvojice domácích hráčů Kmínek s Hornychem si párkrát vyměnila balón a Hornych tvrdou ránou k tyči nedal gólmanovi Novotnému žádnou šanci. Červeněves se ujala vedení 1:0 a bylo na hostech, jestli dokážou srovnat. Až do konce zápasu si oba týmy vytvořily několik možností ke skórování, ale branka již nepadla. Zápas tak skončil tou nejtěsnější, ale tříbodovou výhrou pro domácí Červeněves.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Trenér Purma Roman: Utkání splnilo svůj účel a ještě ke všemu jsme zvítězili, což je potěšující. Dneska byl podán velmi dobrý výkon všech hráčů ať jako jednotlivců, tak i kolektivu! Na takto odehraných zápasech – hra s chutí a nasazením se dají stavět bodové zisky. Jediným stínem utkání tak bylo zranění našeho gólmana, podle posledních zpráv, by však měl být relativně v pořádku!

FC Spartak Kobylice B
Z webu hostujícího týmu: Ve vyrovnaném utkání se čekalo, kdo udělá chybu v defenzivě a soupeř jí potrestá. V 70.minutě jsme chybu udělali my a tak se z vítězství radovali domácí i když by utkání spíše slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] (47. E. Čapek [-] ) - T. Duha [-] (46. K. Dohnal [-] ) , V. Šetlér [-] , P. Remsa [-] , P. Lubas [-] - F. Kmínek [-] , D. Šefara [-] , J. Fichtner [-] , P. Remsa [-] (65. D. Wojcik [-] ) , R. Dvořák [-] (46. P. Ročeň [-] ) - D. Hornych [-] (84. J. Novotný [-] ) -

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - D. Šafařík [-] (60. A. Haňáček [-] ) , J. Pavel [-] (46. D. Sedláček [-] ) , T. Dušek [-] (82. L. Miške [-] ) , M. Klzo [-] (75. A. Wagner [-] ) , L. Tobišek [-] , J. Herzog [-] , O. Štefan [-] , D. Kuchař [-] (71. D. Rašín [-] ) , J. Vávra [-] , J. Pacák [-]

Hráči zápasu: J. Fichtner , D. Hornych - J. Vávra .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - ŠEFARA Jan (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.