2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra domácího týmu


Branky


0

V tomto zápase se potkali sousedé v tabulce, kdy oba měli na kontě třináct bodů. Dalo se tedy očekávat vyrovnané utkání, což se malinko nepotvrdilo. Domácí Lužec po tomto zápase odskočil Červeněvsi o tři body, ale oba týmy zůstaly na stávajících pozicích v tabulce IV. B. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jediný gól a navíc vlastní

Do zápasu vstoupil lépe domácí Lužec, který si i vytvořil první gólovku. V páté minutě dostali domácí výhodu trestného kopu z velice dobré vzdálenosti. K míči se postavil Janouch a jeho rána orazítkovala břevno Čapkovi brány. Tato šance předznamenala celý průběh prvního poločasu, kdy sice byli domácí lepší, ale do brány se ne a ne trefit. A tak jim ke gólu nakonec pomohla nešťastná teč hostujícího hráče. V 17.minutě kopal domácí Michal Dunka roh, na který si nejvýš vyskočil Hospodka a jeho ránu si srazil do vlastní brány Šetlér. Domácí se tak ujali zaslouženého vedení 1:0. Hospodka si mohl dát i regulérní gól, kdyby ovšem proměnil svůj sólový nájezd a neztroskotal na vynikajícím zákroku gólmana Čapka. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro domácí tým.

V druhém poločase si domácí vítězství pojistili druhou brankou

Celý druhý poločas pronásledovala obě mužstva nepřesnost a špatná kombinace. Domácí měli více ze hry, ale dlouho se nemohli prosadit až ke gólovému zakončení. První velkou šanci druhého poločasu si vypracovali hosté až v sedmdesáté minutě zápasu. Jejich hráč ovšem trestuhodně přestřelil bránu z malého vápna. A jak se říká nedáš - dostaneš, tak se to i potvrdilo. Po jednom z mnoha rohů domácího týmu se dostal k míči nejmenší hráč na hřišti Bužik a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Čapkovi žádnou šanci. Domácí vedli 2:0 a bylo jasné, že tento zápas dovedou do vítězného konce. Hosté se samozřejmě snažili se zápasem něco udělat a vrhly všechny síly do útoku. Potrestat je mohl domácí Hospodka, který opět běžel sám na gólmana. Jeho umístěnou střelu zastavila tyč Čapkovi brány. Do konce zápasu už branka nepadla. Domácí si tak, v nepříliš pohledném utkání, připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Lužec nad Cidlinou
Z Webu Lužce: Proti oslabené Červeněvsi jsme si i po nevýrazném výkonu, který se s tím před týdnem v Nepolisech nedá srovnávat, připsali zasloužené tři body do tabulky IV.B.třídy.




Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Bašek [-] , M. Beneš [-] , M. Klepl [-] , M. Janouch [-] - P. Sixta [-] (51. S. Bužik [-] ) , J. Kohout [-] , J. Vondruška [-] - M. Dunka [-] , R. Hospodka [-] , J. Dunka [-] (51. M. Bezvoda [-] )

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - T. Duha [-] , V. Šetlér [-] , V. Marek [-] , P. Lubas [-] - J. Mikácsi [-] , D. Restl [-] (69. J. Novotný [-] ) , K. Dohnal [-] , J. Fichtner [-] , P. Remsa [-] (53. J. Doležal [-] ) - P. Ročeň [-]

ŽK: 23. M. Beneš , 55. J. Kohout , 73. M. Janouch , 76. J. Vondruška - 25. J. Fichtner , 43. V. Šetlér , 47. P. Remsa , 59. P. Lubas .
Hráči zápasu: R. Hospodka , S. Bužik - P. Lubas .
Místo: Lužec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dostál Milan - ŠAFAŘIK Petr (N), ŠEFARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.