5:1
(1:0)
47. M. Beneš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fichtnerův Hattrick zničil Lužec


Branky


13. J. Sedláček , 50. J. Fichtner , 59. J. Fichtner , 75. J. Fichtner (p.) , 86. L. Sucharda (p.) - 47. M. Beneš (p.)
0

Osmá Červeněves hostila pátý Lužec a domácí tým toužil po prvním jarním tříbodovém zisku. Hostům se na jaře docela daří a také by rádi bodovali. Víc jak šedesátka přítomných diváku nakonec viděla zajímavý zápas, ve kterém padlo šest branek.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla pouze jedna branka

Hosté chtěli zaskočit domácí tým tím, že nasadili dva gólmany. Ale jelikož Šafařík hrál v útoku, tak to domácí nepřekvapilo :-). V úvodní desetiminutovce je hra vyrovnaná a oba soupeři se spíše oťukávají. V 13.minutě se povedlo domácím zahrát signál z rohu, kdy se střelou zpoza vápna prezentoval domácí Sedláček. A jelikož jeho projektil zastavila až síť Prokůpkovi brány, tak se omácí ujali vedení 1:0. Tentokrát je na hostech jak na to zareagují. Jenomže do konce poločasu si už ani jeden z týmů, žádnou šanci nevypracoval a tak skončil první poločase 1:0 pro domácí. Toto vedení, ale i předvedená hra dávala Červeněvsi naději na plný bodový zisk.

V druhém poločase domácí zcela ovládli hru

Do druhého poločasu vstoupil lépe hotující tým. Už po dvou odehraných minutách se dostal za obranu hostující Bílý a domácí hráči ho ve vápně zastavili nedovoleným způsobem. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který bezpečně proměnil Beneš a srovnal stav zápasu na 1:1. Jenomže tato vyrovnávací branka neuvěřitelně naladila domácí k útočení a Červeněves zcela ovládla hru i skóre. V 50.minutě se k odraženému míči dostal domácí Fichtner a pěknou ránou pod břevno poslal svůj tým opět do vedení. Po hodině hry je to opět Fichtner, který je jako první u odraženého míče a nezadržitelně ho posílá do sítě bezmocného gólmana Prokůpka. Čtvrt hodiny před koncem se píská penalta i na druhé straně, když je ve vápně faulovaný domácí Hildebrant. Míč si okamžitě vzal střelec dvou gólů Fichtner a proměněnou penaltou tak završil svůj čistý hattrick.  V 80.minutě je po dvou žlutých kartách vyloučený hostující Bezvoda a hosté tak dohrávali o deseti. V 86.minutě vedou domácí i na penalty, kdy je ve vápně sražen domácí Remsa a píská se druhá penalta v prospěch Červeněvse. Penaltu se rozhodl kopat domácí gólman Sucharda a také ji bezpečně proměnil. Domácí tak mohli slavit tříbodový zisk a to navíc po dobrém výkonu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Z webu domácích: Komentář trenéra: Utkání jsme zvládli jak herně, tak výsledkově a tak se můžeme těšit z vítězství, které jsme již nutně potřebovali.

FK Lužec nad Cidlinou
Z webu hostí: Naprosto zasloužená prohra, navíc ještě umocněná červenou kartou našeho Bezvody za dvě žluté karty po faulech zezadu. S dnešním výkonem bychom nestačili na žádného soupeře ani v lize veteránů a máme tak o čem přemýšlet.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - J. Sedláček [-] , M. Smutný [-] , P. Lubas [-] , K. Dohnal [-] - P. Ročeň [-] , J. Mikácsi [-] (46. J. Trejbal [-] ) , J. Fichtner [-] , P. Remsa [-] (22. P. Remsa [-] ) - A. Hillebrand [-] , M. Šolín [-] (46. L. Drobný [-] )

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] (46. M. Beneš [-] ) - M. Janouch [-] , M. Bašek [-] - S. Bužik [-] , D. Syřiště [-] - J. Dunka [-] (46. F. Wágner [-] ) - M. Prokůpek [-] , J. Kohout [-] (46. P. Malý [-] ) , M. Bezvoda [-] , T. Ondráček [-] , D. Hora [-]

ŽK: 32. M. Šolín - 10. M. Bezvoda , 67. D. Hora . ČK: 80. M. Bezvoda .
Hráči zápasu: J. Fichtner - D. Hora .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - ŠEFARA Jan (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.