Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice rozhodly o svém vysokém vítězství v druhém poločase


Branky


0

První Hlušice hostily sedmou Červeněves a úkol zněl jasně. Vrátit se opět na vítěznou vlnu a potvrdit si první místo v tabulce. Červeněves se v posledních zápasech zvedla a tak se dalo očekávat zajímavé utkání. Pěkná návštěva sedmdesáti diváků viděla padnout celkem osm branek a právě kvůli tomu se chodí na fotbal.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté drželi zuby, nehty

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji a brzy se ujal vedení. Už v šesté minutě se domácí Špaček dostal k odraženému míči a křížnou střelou poprvé překonal hostujícího gólmana Suchardu. Domácí si mysleli, že je hotovo, ale hosté je z toho vyvedli o dvě minuty později, když se povedlo vyrovnat hostujícímu Hillebrandovi. Obdržený gól malinko zchladil domácí tým, a hra se vyrovnala. V 29.minutě dobíhal domácí Špaček, nakopnutý míč za obranu, a nádherným lobem podruhé překonal gólmana Suchardu. V 37.minutě kopali domácí roh a ten šikovně prodloužil Žilka hlavou za záda bezmocného gólmana hostujícího celku. Hosté se nevzdávali a podařilo se jim snížit v poslední minutě prvního poločasu. Gólmana Trejbala překonal velice dobře hrající Wojcik. Bylo sníženo na 3:2 a tento stav dával hostům naději do druhého poločasu.

Po čtvrtém gólu už hosté nenašli odpověď

Bylo vidět, že hosté si v kabině řekli, že nemají co ztratit a do druhého poločasu jejich rým vlétl. Hosté si vypracovali dvě velice dobré gólové šance a jen díky domácímu gólmanovi Trejbalovi byl stav stále nezměněn. V 61.minutě kopali hosté roh, který se jim moc nepovedl. Do rychlého brejku se dostal "dědek" Robert Batelka a na třikrát překonal gólmana Suchardu. Bylo to 4:2 a tato branka hostujícím týmem otřásla a už se zpět ke svému tlaku nedostal. Poté už domácí tým diktoval tempo utkání a přidal i další góly. V 66.minutě se dostal do vápna hostí Špaček a byl zfaulován. Rozhodčí odpískal pokutový kop, na který se rozběhl gólman Trejbal. Penaltu kopnul opravdu excelentně, když poslal gólmana Suchardu na druhou stranu, než poslal míč. V 70.minutě si převzal domácí Špaček míč na rohu velkého vápna. Posunul si míč ke středu a krásnou střelou na zadní tyč, obstřelil bezmocného gólmana Suchardu. Bylo to 6:2 a Špaček završil svůj Hattrick v tomto zápase. Do konce utkání už branka nepadla a domácí tým si tak připsal důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: V prvním poločase jsme si dvakrát mysleli, že je hotovo, ale dvakrát nás hosté vyvedli z omylu. Na začátku druhého poločasu nás podržel gólman Trejbal, při velice dobrých šancích soupeře. Když dal "dedek" Batelka z úniku na 4:2, tak se zápas konečně zlomil a hru jsme ovládli. Poté jsme zápas už v pohodě dotáhli k zaslouženému vítězství.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - M. Strýhal [-] , J. Špaček [-] , V. Koutný [-] , E. Pařízek [-] , J. Mifek [-] , J. Batelka [-] , D. Žilka [-] (85. J. Průcha [-] ) , O. Pařízek [-] , R. Batelka [-] , M. Holman [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - V. Marek [-] , J. Sedláček [-] (57. D. Hornych [-] ) , M. Smutný [-] , P. Lubas [-] (20. E. Čapek [-] ) - D. Wojcik [-] (86. J. Sedláček [-] ) , V. Čihák [-] , D. Šefara [-] , J. Fichtner [-] , A. Hillebrand [-] (46. P. Remsa [-] ) - K. Dohnal [-]

ŽK: 9. R. Batelka , 88. V. Koutný - 33. V. Marek .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Olah Gabriel - KOHOUT Jaromír (N), ČAPEK Eduard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.