Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2016 18:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice uhrály cennou remízu


0

V dohrávce 21.kola hostily Nepolisy souseda z Kobylic. Obě mužstva přijela posílena o několik hráčů ze svých Áček a tak mohli diváci vidět atraktivní utkání, ve kterém padlo šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefili pouze hosté

Domácí ofenzivní mašinérie vzbuzovala docela respekt, když mají Nepolisy na svém kontě už 107 vstřelených branek a trojice Spejchal, Tomáš Hanuš a Vaníček dokázala nastřílet 63 gólů. V tomto prvním poločase to ovšem neplatilo a i když se šancí urodilo poměrně dost, tak padla pouze jedna branka a to hned v úvodu prvního poločasu. V deváté minutě využil hostující Pavel Dvořák špatného odkopu domácí obrany a poslal svůj tým do vedení 0:1. Přes veškerou snahu obou mužstev už v prvním poločase gól nepadl a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty z Kobylic.

V druhém poločase se obě mužstva rozstřílela

Druhý poločas začali lépe hosté a brzy se dostali do dvoubrankového vedení. V 53.minutě si na centr z pravé strany zaběhl hostující Havlíček a nedal domácímu gólmanovi Kysilkovi šanci. Hosté se ujali vedení 0:2, ze kterého se ovšem dlouho neradovali. V 58.minutě zahrávali domácí rohový kop. K odraženému míči se dostal Pánek a nekompromisně snížil na 1:2. O deset minut později domácí Pánek krásně vysunul Vaníčka, kterému se podařilo vyrovnat na 2:2. Ale jsou to opět Kobylice, které jdou do vedení. V 72.minutě dostává Pavel Dvořák přesný míč za obranu a posílá svůj tým do vedení 2:3. Poslední slovo v zápase si vzal domácí Vaníček, který se ve vápně prosadil a srovnal na konečných 3:3.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Obránce Radek Hanuš: Zasloužená remíza, kdy obě mužstva předváděla útočný fotbal.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Marek [-] , R. Hanuš [-] , J. Finěk [-] (46. L. Pánek [-] ) , M. Lubas [-] - D. Šustr [-] (46. T. Hanuš [-] ) , P. Hanuš [-] , M. Semenec [-] (56. J. Haltuf [-] ) , M. Spejchal [-] - R. Schubert [-] , J. Vaníček [-]

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - T. Havlíček [-] , L. Miške [-] (60. D. Kuchař [-] ) , D. Sedláček [-] , L. Tobišek [-] , P. Dvořák [-] , L. Říha [-] , D. Rašín [-] , T. Dušek [-] , P. Klimt [-] , A. Wagner [-]

ŽK: 60. J. Vaníček - 49. P. Klimt .
Hráči zápasu: R. Kysilka , L. Pánek - P. Dvořák , T. Havlíček .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Olah Gabriel - MARKO Jan (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.