Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase kola brala všechny body Myštěves


Branky


0

Čtvrtá Myštěves hostila v zápase kola třetí Kobylice a očekávala se veliká fotbalová bitva. Hosty předcházela pověst nejlépe střílejícího týmu, jenomže je sužuje marodka a zranění a tak byli rádi, že dali dohromady základní jedenáctku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí už v prvním poločase získali převahu

Jelikož přijeli hosté pouze v jedenácti lidech, tak věděli, že se nemůžou pouštět do běžeckých soubojů. Vymysleli jednoduchou taktiku. Nakopávat vše na jejich nejlepšího střelce Jirku Dítě, a spoléhat se na jeho střelecké dispozice. Tuto taktiku samozřejmě domácí tým brzo prohlédl a útočníka hráči zdvojovali. Navíc většinu vysokých míčů brali obránci Myštěvse z jedné a konstruktivně je rozehrávali. Tím byla otupena největší zbraň hostí, kteří si za první poločas vypracovali maximálně dvě šance. To domácí si jich vypracovali daleko víc a dvě z nich proměnili. V 30.minutě dostal Hlaváč přihrávku mezi beky a běžel sám na gólmana Novotného, jeho střelu se Novotný pokoušel ztlumit, ale podklouzla mu pod tělem. O dvě minutky později předvedl domácí Kaliáš nádherný souboj s hostujícím bekem, kdy běželi spolu od půlky až k bráně a snažili se vzájemně si vzít míč. Kaliáš souboj vyhrál a vstřelil branku. Domácí se ujali vedení 2:0. V 40.minutě si hostující stoper Vávra seběhl ze středu hřiště, dostal přihrávku před vápno a nechytatelnou střelou snížil stav na 2:1. Tímto skóre také skončil první poločas.

V druhém poločase Myštěves hru ovládla

 

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s odhodláním nepřipustit drama a notně unavené hosty dorazit. Domácí měli výraznou převahu, ale dlouho se jim nedařilo vstřelit branku. Hosté se za celý druhý poločas dostali do jediné vážnější šance a tu zlikvidoval gólman Půlpán. V 70.minutě to vzal na sebe domácí Kaliáš. Obešel tři protihráče a ve vápně prostřelil gólmana. Myštěves se ujala vedení 3:1 a bylo jasné, že tento zápas už nepustí. V 75.minutě se prosadil stoper domácích Draštík, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty. Krásně si zaběhl za beky na načasovanou přihrávku od středního záložníka a nechytatelnou bombou nad gólmana završil skóre zápasu na konečných 4:1. Vítězství domácího týmu je naprosto zasloužené, ale napomohlo tomu, že hosté neměli nikoho na střídání.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Trenér Tomáš Rychtera: Naše výhra je naprosto zasloužená. Hosté si za celý zápas vypracovali tři, čtyři šance, ze kterých jednou skórovali. My jsme mohli dát gólů o hodně víc, hlavně v závěru utkání.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - N. Bajza [-] , D. Bureš [-] , J. Petráček [-] (77. P. Jelínek [-] ) - F. Hlaváč [-] , P. Hladík [-] (56. Z. Švarc [-] ) , M. Drobek [-] (83. L. Malina [-] ) , A. Valenta [-] , J. Vodička [-] - P. Kaliáš [-] , T. Valenta [-] (70. T. Draštík [-] )

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - J. Dítě [-] , J. Vávra [-] , B. Ilič [-] , J. Veselý [-] , L. Tobišek [-] , T. Dušek [-] , D. Sedláček [-] , T. Novotný [-] , J. Rajman [-] , D. Rašín [-]

Hráči zápasu: J. Petráček , N. Bajza .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Olah Gabriel - VANÍČEK Martin (N), KUŽELA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.