Nepolisy se výhrou osamostatnily na prvním místě


Branky


19. P. Hanuš , 25. L. Pánek , 27. J. Vaníček , 43. M. Spejchal , 69. J. Vaníček - 50. M. Šimůnek , 53. J. Finěk (vl.)
0

První Nepolisy hostily v zápase kola druhé Hlušice, kdy oba týmy měly shodně po padesáti bodech. Původně měl být tento zápas vyrovnaný, ale hosté přijeli v okleštěné sestavě, kdy muselo hrát všechno, co mělo nohy. I tak se diváci fotbalem bavili a v Nepolisech opět padlo hodně branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo hotovo

Domácí tým vstoupil do zápasu hodně aktivně a od začátku byl lepším mužstvem. Hostí i v oslabené sestavě hráli obětavě a určitě zápas nevypustili. V 19.mninutě se po pasu domácího Spejchala dostal k míči Pavel Hanuš a tvrdou střelou prostřelil gólmana Batelku. Domácí se ujali vedení 1:0, které je uklidnilo, a ještě víc zpřesnili přihrávku. V 25.minutě je to opět Spejchal, který tentokrát přesným pasem za obranu poslal spoluhráče Pánka, který se nemýlil, a bylo to 2:0. Spejchal je při chuti a do třetice posílá míč za obranu, tentokrát na Vaníčka. Vaníček své sólo s přehledem proměnil a zvýšil na 3:0. V 43.minutě kopal domácí Pánek roh. Po chybičce domácí obrany se k míči dostal Spejchal a završil skóre prvního poločasu na 4:0. Domácí mohli první poločas vyhrát i vyšším rozdílem, ale dobře chytající gólman Batelka jim v tom zabránil.

V druhém poločase se prosadily i Hlušice

 I do druhého poločasu vstoupil domácí tým náporem, ale hra je už lehkovážnější a tak se do šancí dostávají i hosté. V 50.minutě letěl dlouhý míč za obranu Nepolis, kam si naběhl Šimůnek a překonal gólmana Kysilku v domácí bráně. Je sníženo na 4:1  a tato branka hosty povzbudila k větší aktivitě. V 53.minutě unikl hostující Jan Frýda  celé obraně Nepolis a poslal centr do vápna. Míč si ve snaze ukopnout ho do bezpečí, srazil do vlastní brány Finěk. Hosté snížili na 4:2 a v domácím týmu to malinko zaskřípalo. Ale pouze do 69.minuty kdy se po rohu Spejchala trefil hlavou Vaníček a zvýšil na 5:2. Po této brance unavení hosté zcela odpadli a soustředili se pouze na bránění. Až do konce zápasu to byl souboj domácích hráčů s gólmanem Batelkou, který tento souboj vyhrál a již neinkasoval. I tak si Nepolisy připsaly tři body, kterými se osamostatnily na čele tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Obránce Radek Hanuš: Zápas jsme rozhodli už v prvním poločase. V druhém hosté sice snížili, ale zápas jsme měli pod kontrolou.

SK Čechie Hlušice B
Tentokrát hrající trenér Jaromír Průcha: Do Nepolis jsme přijeli v hodně okleštěné sestavě. Zápas jsme ovšem nevzdali a dokonce se nám ho podařilo na chvilku i zdramatizovat, když jsme snížili na 4:2. Po páté brance naše unavené mužstvo už sílu na zvrat nenašlo.



Místo: Nepolisy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - SKOKAN Ondřej (N), PULEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.