6:2
(3:1)
41. L. Brixí (p.)
84. L. Brixí
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany si v pohodě dokráčely k vysoké výhře


Branky


2. J. Mokrý , 3. M. Klouda , 16. J. Mokrý , 62. M. Klouda , 70. J. Mokrý , 79. D. Vlasák - 41. L. Brixí (p.) , 84. L. Brixí
0

Sedmé Libčany hostily šestou Probluz a měl to být docela vyrovnaný zápas. K utkání se nedostavil hlavní rozhodčí, tak ho musel odpískat laik. A zvládl ten zápas výborně, bez nějaké stížnosti od obou týmů. Po tomto zápase předskočily Libčany svého dnešního soupeře v tabulce IV.A. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Základ vítězství Libčan již v prvním poločase

Probluz přijela do Libčan v poslepované sestavě, naopak domácím nechyběli opory a tento nepoměr byl vidět i na hřišti. Domácí vstoupili do zápasu velice aktivně a odměnou jim byly dva vstřelené góly v rychlém sledu za sebou. Již ve druhé minutě se trefil poprvé domácí Mokrý, aby o minutu později přidal další gól Klouda. Domácí tak velice brzy vedli 2:0 a hosty tato situace docela dost otřásla. Po čtvrthodině zápasu se svou druhou brankou trefil Mokrý a rozdíl byl již tříbrankový. Hosté toho v prvním poločase moc nepředvedli, ale v závěru poločasu dostali velkou šanci na snížení, když jim rozhodčí poskytl výhodu pokutového kopu. Penaltu bezpečně proměnil Brixi a snížil stav utkání na 3:1. Do konce prvního poločasu se již skóre nezměnilo.

I v druhém poločase vstřelili domácí tři branky

I do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a bylo otázkou času, kdy začnou padat další góly. Stalo se tak po hodině hry, kdy se svou druhou brankou v zápase prezentoval domácí Klouda a upravil stav zápasu na 4:1. Dvacet minut před koncem vstřelil gól Josef Mokrý, kterému se podařilo zkompletovat Hattrick. Bylo to 5:1 a domácí tým nadále útočil. V 79.minutě se prosadil i Vlasák a skóre narostlo na hrozivých 6:1. Hosté měli Brixiho, který se celý zápas snažil, a odměnou mu byla jeho druhá vstřelená branka. V 84.minutě se Brixi hezky uvolnil a z brejku prostřelil gólmana Červenku v domácí bráně. Tato branka byla gólovou tečkou za zápasem, ve kterém zcela jednoznačně dominoval domácí tým.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Spolupracovník redakce Vojta Kunčar: Probluz přijela do Libčan v poslepované sestavě, naopak domácím nechyběli opory a tento nepoměr byl vidět i na hřišti. Libčany se ujmuly dvoubrankového vedení už v 5 minutě. Tím byla Probluz zlomená a nekladla větší odpor. Nejlepším hráčem byl Josef Mokrý, který zkompletoval hattrick.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Nezachytili jsme začátek zápasu a brzy prohrávali 2:0. Domácí byli fotbalovější a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - T. Novák [-] , J. Kotrč [-] (46. J. Zikl [-] ) , P. Jedlička [-] , M. Klouda [-] , J. Mokrý [-] , J. Mádlo [-] , E. Novotný [-] , M. Zahradník [-] (65. D. Vlasák [-] ) , M. Kroupa [-] , M. Horáček [-]

AFK Probluz B
M. Tichý [-] - V. Hypský [-] , P. Košťál [-] , F. Kolovratník [-] - M. Brixí [-] , P. Kolakovský [-] , V. Kaplan [-] , J. Hrdlička [-] - L. Brixí [-] , J. Telinger [-] , M. Zvelebil [-]

Hráči zápasu: P. Červenka , J. Mokrý , M. Klouda - L. Brixí .
Místo: Libčany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - BARCIC Arnold (N), ŠPICAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.