3:2
(2:1)
20. M. Rund
49. P. Nagy
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz o své výhře rozhodla až v závěru zápasu


Branky


0

Sedmá Probluz hostila čtvrté Smiřice a měl to být zápas, ve kterém měli bodovat hosté. Navíc se domácím poslední dobou moc nedařilo a tak se čekalo, jestli se Probluz vrátí k výkonům z úvodu sezóny. Nakonec se domácím povedlo o gól vyhrát, ale byla to dřina. Smiřice kontakt s čelem tabulky neztratily ani po dnešní porážce a Probluz se přiblížila ke klidnému středu tabulky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková přetahovaná v prvním poločase

Hosté přijeli ve značně prořídlé sestavě, s pouhým jediným náhradníkem i trenérem v jedné osobě. Vstup do zápasu se lépe povedl domácím, kteří již po sedmi odehraných minutách vedli. Po dobré kombinaci domácího mužstva, se k míči dostal Telinger a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hostům se podařilo vyrovnat hru a obě strany se střídaly v držení míče. Bylo to hodně vyrovnané utkání. Po odehraných dvaceti minutách dostali hosté výhodu rohového kopu. Roh kopal hostující Rund, který míč zatočil tak šikovně, že za pomocí větru zapadl přesně k zadní tyči. Bylo srovnáno na 1:1 a obě mužstva se snažila strhnout vedení na svou stranu. Po odehrané půlhodině se to povedlo domácímu mužstvu, kdy si na dobrý centr naběhl domácí Klouček. Jeho první rána se k němu naštěstí odrazila a tu druhou poslal pod tělem gólmana Resla do brány. Domácí vedli 2:1 a tímto skóre skončil i první poločas.

Probluz v závěru udolala oslabené hosty

Do druhého poločasu Smiřice provedly jediné možné střídání a již byly bez náhradníků. Vstup do druhého poločasu se povedl lépe hostům. Po necelých pěti odehraných minutách se na pravé straně uvolnil s míčem hostující Rezek a přesným centrem našel na zadní tyči nabíhajícího Nagyho. Ten za přispění domácího beka opět srovnal skóre zápasu, tentokrát na 2:2. Vše asi rozhodla situace kolem sedmdesáté minuty, kdy jeden hráč hostí musel odjet na repre a od té doby hrály Smiřice o desíti hráčích. Probluz od té doby hru ovládla a tlačila se do útoku. Hostující gólman Resl dlouho držel naděje hostů na dobrý výsledek. A to i proto, že postupně na něm ztroskotaly sólové nájezdy domácích Brixiho i Telingera. Jenomže tři minuty před koncem zápasu stejně padla branka. Domácí Novák držel na hranici vápna míč a neměl ho komu přihrát. Tak zkusil technicky vystřelit a jeho střela zapadla přesně do horního růžku Reslovi brány. Domácí tým tak vydřel vítězství o jednu branku a hosté odjížděli domů bez bodu.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: Vyrovnaný zápas, ve kterém se mužstva střídala v ovládání hry. Ke konci jsme již byli lepší a dali i vítězný gól.

SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Přijeli jsme v oslabené sestavě, pouze s jedinou možností střídání. Byl to vyrovnaný zápas, který domácí ovládli, až když jsme hráli o deseti hráčích.



Sestavy


AFK Probluz B
M. Tichý [-] - P. Kolakovský [-] , F. Kolovratník [-] , J. Dobeš [-] , J. Klouček [-] - R. Falta [-] (78. M. Brixí [-] ) , Z. Novák [-] , J. Hrdlička [-] , V. Kaplan [-] - M. Zvelebil [-] (71. L. Brixí [-] ) , J. Telinger [-] -

SK Smiřice B
T. Resl [-] - O. Pilař [-] , J. Hochsteiger [-] , O. Havel [-] , M. Rund [-] - P. Nagy [-] , J. Kulang [-] (46. J. Rezek [-] ) , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] - L. Nedomlel [-] , M. Resl [-]

ŽK: 23. J. Telinger , 89. M. Brixí - 57. P. Růžek .
Hráči zápasu: Z. Novák , J. Telinger - T. Resl , P. Nagy .
Místo: Probluz. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - ŠPRÁCHAL Jiří (N), SKALICKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.