1:1
(1:0)
55. D. Brzek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza


Branky


42. M. Klouda - 55. D. Brzek
0

Páté Libčany hostily na svém hřišti první Libřice. Dle postavení v tabulce by to měla být jednoznačná záležitost pro hostující tým, jenomže Libčany mají v závěru vynikající formu a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání. To vše se potvrdilo a zápas byl až do konce na vážkách, který z týmů ho rozhodně ve svůj prospěch. Po tomto zápase spadly oba týmy o jednu příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí tým lepší

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a po celý první poločas si udržoval převahu. Úžasná návštěva tří stovek diváků hnala domácí do útoku a hostující obrana přestávala stíhat. Jenomže akce domácích většinou končily nepřesnou střelbou. Když už se konečně hráči Libčan dostali před bránu, tak v ní stál vynikající Šlor, který dlouho držel čisté konto. Hosté občas podnikli rychlý protiútok, ale vážnější šanci si nevypracovali. A tak uhodilo až tři minutky před koncem poločasu. Domácím se konečně podařilo překonat neprůstřelnou hráz jménem Šlor a Klouda poslal svůj tým do vedení 1:0. Do konce poločasu již žádná branka nepadla. Jestli hosté chtěli v druhém vyrovnat, tak by museli zvýšit svou aktivitu.

Druhý poločas patřil hostům, ale opět je podržel gólman

V kabině Libřic musela proběhnout pořádná bouře, protože hosté nastoupili do druhého poločasu o hodně aktivněji, ale hlavně agresivněji. Již neztráceli zbytečně odražené míče a na jejich výkonu se to hned projevilo. Odměnou jim byla vyrovnávací branka po deseti odehraných minutách druhého poločasu. Hostující Brzek předvedl pěknou individuální akci, kterou zakončil až do prázdné brány. Skóre bylo srovnané a začínalo se znovu. Tentokrát se již hosté nenechali zatlačit na svou polovinu a hra se spíše odehrávala mezi vápny.  Obě obrany hrály pozorněji než v poločase prvním a tak nějak extra velké šance nebyly. Až deset minut před koncem poločasu, musel ze své mošničky vytáhnout vynikající zákrok, hostují gólman Šlor, aby udržel nerozhodný stav. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a obě mužstva se rozešla smírně.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: V prvním poločase byli domácí jasně lepší, ale nás podržel brankář Šlor. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a zaslouženě vyrovnali. Když deset minut před koncem zlikvidoval Šlor gólovku domácích, skončil zápas zaslouženou remízou.



Sestavy


SK Libčany B
V. Kocián [-] - M. Klouda [-] , J. Zikl [-] (46. A. Barcic [-] ) , P. Jedlička [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Mádlo [-] (29. J. Kotrč [-] ) , M. Zahradník [-] , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-] , M. Horáček [-]

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] - L. Vostrovský [-] , M. Zapadlo [-] - M. Reich [-] - M. Daniš [-] , D. Štefan [-] , M. Šenk [-] (46. J. Štrajt [-] ) , D. Brzek [-] (62. J. Horák [-] ) , P. Hrubý [-] , D. Volter [-] (50. P. Adamovič [-] )

ŽK: 9. M. Kroupa , 44. E. Novotný , 89. T. Novák - 22. D. Volter , 61. D. Štefan , 63. J. Horák .
Hráči zápasu: M. Klouda - J. Šlor .
Místo: Libčany. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dostál Milan - SOUKUP Jiří (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.