Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert Milana Kouby rozhodl zápas


0

Páté Jeníkovice na svém hřišti přivítal osmou Probluz a vítězstvím v posledním podzimním zápase, chtěly potvrdit své postavení v tabulce. Hosté statečně odolávali první poločas, ale střelecky disponovaný Milan Kouba starší je sám dokázal porazit. Po tomto zápase si Jeníkovice udržely páté místo a Probluz přezimuje na místě posledním.


Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se domácí rozehrávali hodně pomalu

Do zápasu vstoupili lépe hosté a v prvních dvaceti minutách byli i lepším týmem. Odměnou jim byla branka vstřelená v 11.minutě zápasu. Po chybě domácí obrany, se na hranici vápna dostal k míči Zvelebil, a pěknou střelou zaskočil gólmana Černého v domácí bráně. Hosté vedli 0:1, ale tato branka jim spíše uškodila. Sice ještě chvilku to bylo vyrovnané, ale domácím hodně pomohl vyrovnávací gól. Protože domácí si konečně uvědomili, že tato ten zápas nevyhrají a začali postupně přebírat iniciativu na své kopačky. V 17.minutě se po pěkné přihrávce Schülera dostal k míči Kouba Milan starší a srovnal na 1:1. Domácí si pak ještě vypracovali dvě tři slibné šance, ale do konce poločasu již nic neproměnili. Hosté sice také měli nějaké náznaky šancí, ale ani k zakončení se už nedostali. Poločas tak skončil 1:1, ale zlepšený výkon domácích dával příslib dalších gólů.

 

V druhém poločase střelecký koncert Milana Kouby

Hosté přijeli pouze v jedenácti lidech a v druhém poločase to bylo hodně znát. Domácí zcela ovládli zápas a hodně jim k tomu pomohla druhá branka staršího Milana Kouby. Po krásné přihrávce se mu povedlo otočit v prospěch jeho týmu už po třech odehraných minutách druhého poločasu. Tlak domácích pokračoval celý druhý poločas a do dalších dvou velice dobrých šancí, které volaly po gólu, se dostal opět Milan Kouba starší. A byl opravdu při chuti, takže přišla odměna v podobě dalších gólů. Jeho dvorní nahrávač Schüler, který byl nejlepším hráčem na hřišti, přihrával a Milan zakončoval. A to dokonce dvakrát za sebou v průběhu jedné minuty. V rozmezí 73. a 74.minuty se Milan trefil dvakrát, upravil na 1:4 a bylo rozhodnuto. Čtyři góly Milana Kouby byly ozdobou zápasu a Probluz zaslouženě prohrála.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Spolupracovník redakce Libor Trubač: Začátek zápasu nám nevyšel a po špatné rozehrávce jsme prohrávali 0:1. Po dvaceti minutách jsme přebrali iniciativu a až do konce zápasu jsme byli lepší. Zlepšený výkon podpořený perfektními přihrávkami Schülera a střelecky disponovaný Milan Kouba starší, byly rozhodujícím faktorem našeho vítězství.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: V jedenácti lidech, bez možností střídání. Ujali jsme se vedení pěknou střelou Zvelebila z vápna. Bohužel pak jsme přestali hrát. Domácí ovládli zápas. Druhý poločas byla z naší strany bída.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - M. Šedina [-] (64. P. Válek [-] ) , J. Václavek [-] , M. Horák [-] , R. Andr [-] - Z. Schüler [-] , J. Samek [-] (46. P. Látr [-] ) , O. Václavek [-] , S. Korvas [-] - M. Kouba st. [-] (77. J. Podstata [-] ) , P. Pražák [-]

AFK Probluz B
F. Kolovratník [-] - V. Hypský [-] , J. Hrdlička [-] , V. Kaplan [-] , J. Telinger [-] - M. Zvelebil [-] , Z. Novák [-] , P. Košťál [-] , J. Klouček [-] - O. Hlávka [-] , M. Hrdlička [-]

ŽK: 58. M. Kouba st. , 84. P. Pražák .
Hráči zápasu: Z. Schüler , M. Kouba st. - M. Zvelebil .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Liebisch Osvald - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.