2:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice vyloupily Libčany


Branky


35. J. Fejgl , 60. M. Klouda - 5. F. Šeda , 15. R. Kunc , 40. T. Lazarík , 70. F. Šeda
0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Libčany chtěl v zápase se Smiřicemi potvrdit zlepšení podzimní formy a zvítězit. Jenomže hosté přijeli také s touhou zabodovat a tak se odehrálo dramatické utkání s hodně nervózním závěrem. Po tomto zápase se usadily Smiřice na čtvrtém místě a Libčany jsou sedmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů domácí hodně zaskočilo

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a měl míč častěji na kopačkách. Jenomže hosté ho dokonale zaskočili již v páté minutě utkání. Hostům se povedl rychlý brejk, na jehož konci byl Šeda, který z hranice vápna překonal gólmana Kociána v bráně domácích. Od té doby hosté lépe kombinovali a odměnou jim byla druhá branka v síti domácích. V 15.minutě se kousek za vápnem napřáhl Kunc a přesnou střelou nedal gólmanovi Kociánovi šanci. Hosté vedli 0:2 a zaskočený domácí tým se z toho dlouho nemohl vzpamatovat. Snížení stavu se domácí dočkali až v 35.minutě, když jejich hráč Fejgl prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a upravil skóre na přijatelných 1:2. O pět minut později, se skóre opět měnilo, a opět to bylo v prospěch lepších hostů. Petr Šimek svým únikem zařídil gól pro spoluhráče Lazaríka a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:3 pro smiřické béčko.

V druhém poločase si hosté výhru pohlídali

V druhém poločase to bylo marné dobývání hostující brány, kdy si Smiřice zkušeně hlídaly výsledek a do žádné vážnější šance domácí nepouštěly. A právě naopak, občas vyrazily do hodně nebezpečných protiútoků. Přesně po hodině hry se domácím podařilo snížit z pokutového kopu, který proměnil Klouda. Bylo to 3:2 a domácí věřili, že srovnají a výsledek i otočí. Jenomže hosté byli proti a dokázali to tím nejlepším způsobem. Dvacet minut před koncem zápasu chtěl hostující Filip Šeda odcentrovat na bránu a jeho cent se mu tak úžasně nepovedl, že skončil za zády překvapeného gólmana Kociána. Smiřice opět vedly dvoubrankovým rozdílem a už žádnou změnu skóre nepřipustili. V hodně nervózním závěru, kdy visela červená na vlásku, se nakonec z výhry 2:4 radovali zcela zaslouženě hosté.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Spolupracovník redakce Vojta Kunčar: Hráli jsme hrozně. Hosté byli rychlejší a navíc jsme na začátku udělali dvě chyby a pustili je do vedení. Do druhé poloviny jsme vystřídali tři hráče, ale vůbec to nepomohlo. Hosté si svou výhru pohlídali.

SK Smiřice B
Spolupracovník redakce Jiří Skalický: Domácí měli první poločas míč více na svých kopačkách, ale naše pozorná obrana jim nic nedovolila. V druhém poločase jsme dobře bránili a svou výhru jsme si již pohlídali. Velmi pohledné utkání narušil emotivní závěr, kde zejména domácí hráči neusnesli zaslouženou prohru a zbytečně dohrávali zákroky po odpískání.



Sestavy


SK Libčany B
V. Kocián [-] - M. Novotný [-] (46. A. Barcic [-] ) , M. Klouda [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] (80. J. Kotrč [-] ) , J. Mádlo [-] , P. Jedlička [-] , J. Fejgl [-] (46. D. Vlasák [-] ) , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-] , M. Horáček [-] (46. M. Zahradník [-] )

SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Rund [-] , P. Šimek [-] , M. Resl [-] , F. Šeda [-] (80. J. Rezek [-] ) , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] (90. J. Skalický [-] ) , R. Kunc [-] , O. Havel [-] , J. Hochsteiger [-] , P. Nagy [-]

ŽK: 88. E. Novotný , 90. V. Kocián , 90. J. Mádlo - 40. P. Šimek , 65. O. Havel .
Hráči zápasu: M. Klouda - R. Kunc , F. Šeda .
Místo: Libčany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - SOUKUP Jiří (N), SUCHÁNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.