Probluz pořád jede na vítězné vlně


Branky


0

Šesté Jeníkovice zajížděly na hřiště sedmé Probluze, která je nejpříjemnějším překvapením jara. Domácí chtěli potvrdit svou jarní neporazitelnost. Celé utkání ovlivnil silný vítr a tak to byl zápas dvou rozdílných poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté po větru stíhali

Do prvního poločasu nastoupili hosté s větrem v zádech a pomáhalo jim to v útočných akcích. V prvních dvaceti minutách byla hra docela vyrovnaná a hrálo se převážně mezi vápny. V 22.minutě využil zaváhání obránců domácí Liebisch a poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí se z vedení dlouho neradovali, protože po dvou minutách si hostující Pražák naběhl za obránce, kam mu přišla přesná přihrávka. Před gólmanem Telingerem nezaváhal a srovnal stav na 1:1. Domácí tým se s remízovým stavem nechtěl smířit a zatlačil hosty na jejich polovinu. Odměnou mu byla vedoucí branka Jiřího Telingera z 35.minuty. Hostům se povedlo kontrovat v závěru prvního poločasu, kdy se zmocnil míče Schüler a tvrdě vypálil. Jeho rotovanou střelu sice gólman Telinger vyrazil nad sebe. Ale ta se stočila za jeho záda a skončila v síti. První poločas tak skončil zaslouženou remízou 2:2.

V druhém poločase už Probluz dominovala

V druhém poločase hrála Probluz po větru a zcela ovládla zápas. Hned v úvodu zápasu si na dlouhý nákop naběhl domácí Beneš a překonal hostujícího gólmana Černého. Domácí tým se lehce dostával do šancí, ale nedokázal je proměňovat. Až v 65.minutě přišla akce jako přes kopírák a opět to byl Beneš, který zvýšil už na 4:2. Za tohoto stavu si hosté vypracovali jedinou šanci v druhém poločase, ale střela jejich útočníka skončila těsně vedle tyče Telingerovi brány. V 77.minutě se domácím podařila pěkná akce, kdy jejich hráč dostal balón do křídla, zatáhl ho a poslal krásný centr před hostující bránu. Tam si naběhl, Zvelebil a přesnou hlavičkou završil skóre zápasu na konečných 5:2. Hosté dokázali odolávat pouze v prvním poločase a tak je vítězství domácích naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu



SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: V prvním poločase jsme hráli po větru a byli jsme domácím vcelku vyrovnaným soupeřem. V druhém poločase domácí hru ovládli a zaslouženě vyhráli.



Místo: Probluz. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dostál Milan - ŠIKULA Tomáš (N), HORÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.