1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice v Libčanech ubránily remízu


Branky


0

Třetí Libčany hostily druhé Libřice a domácí by se v případě výhry bodově na hosty dotáhli. V zápase dvou rozdílných poločasů, se až do konce bojovalo o tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vstřelili branku pouze hosté

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a od začátku se bylo na co dívat. Do první šance se dostali domácí, ale gólmana Šlora tvrdá střela nepřekvapila. Hosté kontrovali střelou vedle. Obě mužstva se snažila o vstřelení branky, ale měli buď nepřesnou mušku, anebo výtečně zasáhli oba gólmani. Domácí měli víc šancí než hosté, ale taky je prohospodařili. V 37.minutě se dostal k míči hostující Hrabě. Vyškolil domácího beka a překvapivou střelou překonal domácího gólmana Červenku. Hosté se tak ujali vedení 0:1, a když se až do konce prvního poločasu domácím nepodařilo vyrovnat, tak do kabin se šlo za těsného jednobrankového náskoku pro Libřice.

Místy až drtivý tlak domácích, stačil pouze na vyrovnání

Do druhého poločasu vstoupily Libčany s jasným cílem. Co nejdřív vyrovnat a otočit stav ve svůj prospěch. Jenomže i když měli domácí místy až drtivý tlak, tak největší překážkou se jim stal hostující gólman Šlor, který přiváděl domácí střelce k zoufalství. Hosté vydrželi odolávat trvalému tlaku až do 75.minuty. Hosté zvolili špatný okamžik na vyběhnutí, domácí vrátili míč do vápna, kde si hop převzal Novotný a dovezl míč až do brány. Bylo srovnáno na 1:1 a hosty čekala perná závěrečná čtvrthodina. Domácí si do konce zápasu vypracovali ještě dvě jasné gólové šance, ale gólman Šlor byl pokaždé na místě. Zápas tak skončil remízou 1:1 a Libřice si na Libčany udržely tříbodový náskok. 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Celý zápas měli domácí převahu. Hrálo se převážně před naší brankou, ale Šlor chytal výborně a domácí útočníky svými zákroky přiváděl k zoufalství. Do vedení jsme se dostali po individuální akci Hraběho. Měli jsme pár brejků do otevřené obrany, ale nedokázali jsme je proměnit. Poločas byl na šance 6:3. Ve druhém poločase nás domácí mačkali, vytáhli hru na tři útočníky, ale dokázali pouze vyrovnat. My jsme dokázali zahrozit jen dvakrát. Libčany byly herně lepší, na šance jasně vyhráli, ale my jsme to poctivě odbojovali, výborně zachytal Šlor a díky tomu si odvážíme bod za remízu.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - S. Libřický [-] , P. Jedlička [-] (75. J. Kotrč [-] ) , M. Zahradník [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Mádlo [-] , T. Sýkora [-] (56. J. Bouček [-] ) , D. Řehounek [-] , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-] (75. J. Zikl [-] )

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - M. Reich [-] , P. Ličman [-] - P. Hejzlar [-] - L. Souček [-] , D. Štefan [-] , M. Šenk [-] , M. Hrabě [-] , D. Volter [-] , B. Niedoba [-] , J. Štrajt [-]

ŽK: 72. M. Kroupa - 41. J. Štrajt .
Hráči zápasu: S. Libřický - J. Šlor , D. Volter .
Místo: Libčany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hruška Jiří - HOLIŠ Filip (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.