1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Zasloužená remíza ve vyrovnaném utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh

Hned v prvních minutách duelu mezi domácí rezervou Lokomotivy Hradec Králové a týmem Hoříněvsi mohli jít hosté do vedení, když Pudleiner postupoval dvakrát sám na brankáře, vždy ho však vychytal výbornými zákroky domácí brankář. Poté si domácí díky krátkým a přesným přihrávkám na jeden dotek vytvořili tlak a zcela hostující mužstvo rozhodili. Z jejich herní převahy pak pramenila vedoucí branka, když záložník Lokomotivy adresoval přesný pas na osamoceného útočníka a ten prostřelil hostujícího brankáře - 1:0. Do konce prvního dějství se ovšem hostům podařilo vyrovnat. V poslední minutě si na centr Rejfka výborně naběhl Pudleiner, po kličce brankáři zakončil do prázdné branky a vyrovnal tak konečné skoré prvního poločasu na 1:1. 

 

 

Hosty podržel brankář Šlesingr

Ve druhém poločase měli více ze hry domácí, ale když už si vytvořili brankovou příležitost, tak je výborným zákrokem zastavil Šlesingr. Hosté měli také nadějné příležitosti k obratu v utkání, ale po šancích Pudleinera a Přiklopila se skóre utkání neměnilo. Nakonec si tedy oba týmy zaslouženě rozdělily body do tabulky za výsledek 1:1.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hořiněves
Komentář Hoříněvsi: "Sehráli jsme náročné utkání. Počasí nám nepřálo a domácí hráli fotbal plný přesných nahrávek. Vždy nás tedy stálo spoustu sil vybojovat míč do své moci. Za svůj výkon si zaslouží vyzdvihnout Pudleiner a brankář Šlesingr."



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové B
J. Němec [-] - M. Ziegler [-] , R. Kollár [-] , M. Tichý [-] , T. Tuček [-] (81. S. Kopecký [-] ) , M. Borovský [-] (64. J. Malý [-] ) , M. Bartoněk [-] (52. L. Vaněk [-] ) , D. Vodák [-] , J. Javůrek [-] , M. Šubrt [-] , L. Frizel [-] (48. J. Pára [-] )

TJ Sokol Hořiněves
J. Šlesingr [-] - P. Kopecký [-] , T. Jistebnický [-] (48. R. Müller [-] ) , J. Navrátil [-] , O. Runkas [-] - J. Hořínek [-] , J. Satranský [-] (63. J. Satranský [-] ) , M. Černý [-] , Š. Pudleiner [-] - O. Rejfek [-] (75. R. Přiklopil [-] ) , M. Rešl [-]

ŽK: 38. M. Ziegler - 40. O. Rejfek , 48. Š. Pudleiner , 54. M. Černý , 65. M. Rešl , 89. R. Přiklopil .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hruška Jiří - SKYBA Zenoviy, ANDREJSEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.