0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Dohalice ani ve třetím utkání sezony nebodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení hosté

Hosté přicestovali do Dohalic opět v nekompletní sestavě, když se museli obejít bez Nováka, A. Krále, Malého, Hornycha, těsně před výkopem se omluvil Šefara a na začátek zápasu nestíhal ani Vrabec. Tým museli doplnit hráči rezervy, ale i přesto měli hosté smělé plány bodovat, pokud možno naplno. Zápas proti soupeři, který ještě nezískal ani bod, hosté rozehráli solidně a od samého začátku si vytvořili mírnou převahu. Již v 9. minutě zahrál Remsa standardní situaci na zadní tyč, kde Trejbal z nulového úhlu umístil hlavou míč do branky domácího gólmana - 0:1. Domácí se poté tlačili za vyrovnáním, jejich styl byl velmi urputný, ale obrana hostů i přes občasné zmatky poměrně dobře odolávala. Její oporou byl zejména brankář Říha, který spoustu náznaků akcí řešil výborným čtením hry a bezchybnými zákroky po celou dobu hry. Vedení pak mohli hosté navýšit, ale ve vyložených šancích je zklamala koncovka. Utkání se postupně vyhrocovalo a do konce prvního poločasu už branka nepadla. 

 

Drama až do konce utkání

Do druhé půle nastoupila Červeněves s odhodláním přidat a zápas dovést do vítězného konce. Domácí ovšem svojí houževnatou hrou hostující obraně zle zatápěli, i když vyložených šancí měli pomálu. Hosté se uchýlili k bránění a podnikání rychlých protiútoků, ze kterých si opět vytvořili jasné brankové příležitosti a samostatné úniky. Nedařilo se však zacílit do prázdné brány ani z malého pokutového území, a tak trvalo drama až do samého závěru. Domácí kapitán pak ve snaze utkání zvrátit v 86. minutě nešikovně stáhl hostujícího hráče, za což obdržel druhou žlutou kartu a po následné červené putoval ze hřiště předčasně. Tímto momentem se domácí připravili o možnost vyvinout závěrečný tlak a poslední slovo tak měli hosté. V nastaveném čase po zpětné přihrávce Kmínka propálil vše, co mu stálo v cestě opět Trejbal - 0:2. Poté již následoval hvizd rozhodčího signalizující konec zápasu. Dohalice tak zůstávají i po třetím kole bez bodového zisku. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Martin Hloucal: "Přijeli jsme si do Dohalic minimálně pro bod a průběh utkání nám ukázal, že si můžeme odvézt daleko víc. Brzy jsme se ujali vedení a po zahozených šancích jsme proti oslabenému soupeři vítězství potvrdili."



Sestavy


TJ Sokol Dohalice
D. Čížek [-] - M. Dvořák [-] , L. Lindr [-] , M. Gazdík [-] (65. L. Kukla [-] ) , P. Zapadlo [-] , J. Macháček [-] , T. Novák [-] , J. Pišl [-] (46. D. Janďourek [-] ) , J. Petřík [-] , K. Kulhánek [-] , M. Krátký [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - P. Ročeň [-] (65. J. Fichtner [-] ) , F. Kmínek [-] , J. Gorel [-] (53. T. Vrabec [-] ) , P. Remsa [-] , J. Trejbal [-] , M. Král [-] , J. Nožička [-] , D. Wojcik [-] , J. Michálek [-] , J. Sedláček [-]

ŽK: 16. P. Zapadlo , 43. M. Dvořák , 58. K. Kulhánek - 16. M. Král , 41. J. Gorel , 89. F. Kmínek . ČK: 86. K. Kulhánek .
Místo: Dohalice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ikizgül Varol - DOSTÁL Milan, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.