Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Duel rezerv vyzněl jasně pro Kratonohy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Kratonoh

Sršni z Kratonoh, jenž v minulém kole překvapivě ztratili všechny body s Probluzí, přivítali na domácí půdě zálohu Slavie Hradec Králové. Oba celky mají svůj A tým v krajském přeboru, a tak utkání slibovalo zajímavou podívanou. V samotném zápase ovšem měli navrch domácí, kteří se během prvního poločasu dostali do dvoubrankového vedení. V 21. minutě poslal Kratonohy do vedení Jilemnický a tentýž hráč vstřelil důležitou druhou branku pět minut před poločasovým hvizdem. 

Pojistku přidal mladík Vítek

Do druhého poločasu nastoupil jako střídající hráč patnáctiletý Matyáš Vítek a hned v padesáté minutě se zapsal do listiny střelců. Kratonohy byly i v dalším průběhu utkání lepším mužstvem a své zasloužené vítězství navýšily na konečných 4:0 o pár minut později, když se podruhé v utkání trefil Vítek. Domácí tak díky vysoce kladnému skóre drží po čtvrtém kole druhou příčku tabulky. 



Sestavy


FK Kratonohy B
J. Klofanda [-] - M. Pozler [-] , M. Jilemnický [-] (49. M. Šiška [-] ) , D. Franc [-] (75. J. Sadílek [-] ) , J. Štěpánek [-] , L. Veverka [-] , F. Josef [-] , K. Jakubec [-] , A. Březina [-] , M. Šikl [-] , P. Vyleťal [-] (46. M. Vítek [-] )

FC Slavia Hradec Králové B
J. Novotný [-] - M. Klicnar [-] (78. R. Čejchan [-] ) , M. Jaroš [-] , T. Ibrmajer [-] , V. Šimůnek [-] (43. D. Šauer [-] ) - J. Hajcman [-] (46. K. Záruba [-] ) , D. Bartoš [-] (66. J. Valenta [-] ) , J. Špaček [-] - J. Mukařovský [-] (66. P. Veselý [-] ) , D. Mitana [-] - T. Kašpar [-]

ŽK: 50. J. Mukařovský , 74. K. Záruba .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šmolka Milan - VLACHÝ Michal, VAVŘINA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.