2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


75. T. Erber , 76. J. Hajcman - 67. D. Zeman , 91. V. Hladký
0

Dobřenice vydřely bod na hřišti rezervy Slavie Hradec Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana hostů podpořená brankářem Zasadilem

Posílená záloha hradecké Slavie vyrukovala na překvapení dosavadního průběhu soutěže z Dobřenic. Hosté měli před utkáním na kontě devět bodů a na hřišti favorita toužili přidat další bodový úspěch. V samotném utkání si vytvořili uzemní převahu domácí, obrana hostů ovšem odolávala. V průběhu prvního poločasu navíc zlikvidoval brankář Zasadil pokutový kop slávistickému kanonýrovi Mukařovskému. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Drama až do závěrečného hvizdu. Bod vystřelil Dobřenicím Hladký.

Ve druhém dějství domácí pokračovali ve své herní převaze, ale byli to hosté, kteří se dokázali dostat do vedení po povedené střele Zemana - 0:1. V posledních patnácti minutách hry pak hráči Slavie utkání otočili ve svůj prospěch, když se postupně prosadili Erber a Hejcman. Dobřenice ale v samotném závěru ukázaly bojovné srdce a skóre vyrovnaly. Nejprve orazítkoval střídající Brixi tyč domácí branky a odražený míč poslal do sítě Hladký - 2:2. Tým Dobřenic tak vydřel na hřišti Slavie Hradec Králové velice cenný bod, který ho poslal na čtvrté místo prozatímní tabulky.  



Ohlasy k zápasu



AFK Sokol Dobřenice
Vojtěch Dlabáček, trenér Dobřenic: "I když v týmu Slavie Hradec Králové "B" nastoupilo osm hráčů se zkušenostmi z Krajského přeboru (Horák, Šauer, Bartoš, Kašpar, Klicnar, Havrda, Erber a Mukařovský) a nám naopak sedm hráčů chybělo (Trnka, Rahimič, Kuta, Koblása, Vrchota, Dvořák a Kroulík), vydřeli jsme cennou remízu. Mužstvo se na poslední chvíli podařilo doplnit o Daniela Zemana, kterého jsem již trénoval ve společném dorostu Nového Hradce a Slavie Hradec a v celku mužů Dohalic. Myslím, že nezklamal. Domácí měli díky své herní kvalitě od počátku utkání územní převahu, ale naše obrana odolávala. Brankář Zasadil dokonce zlikvidoval pokutový kop Mukařovského. Ve druhé půli tlak domácích pokračoval, ale my jsme se z náhodného protiútoku ujali vedení Zemanem, který se krásně trefil k tyči Endeho branky - 0:1. V poslední čtvrthodině však hráči Slavie skóre Erberem a Hejcmanem otočili na 2:1. Přesto jsme to nevzdali. V poslední minutě nastřelil nejprve střídající Brixi tyč a odrazený míč vrátil do sítě Hladký 2:2. Dopadlo to lépe než jsem čekal, když jsem viděl sestavu soupeře. Po pěti kolech máme deset bodů a jsme na čtvrtém místě tabulky s dvoubodovou ztrátou na prvního. Těm několika příznivcům, kteří nás přijeli podpořit na Slavii, i když se hrálo kvalifikační utkání Lotyšsko - ČR o postup na mistrovství Evropy, velmi děkuji."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
D. Ende [-] - M. Klicnar [-] , D. Bartoš [-] , D. Šauer [-] , R. Čejchan [-] - T. Kašpar [-] , M. Jaroš [-] (62. J. Hajcman [-] ) , V. Horák [-] (81. T. Ibrmajer [-] ) , T. Erber [-] - J. Havrda [-] (87. V. Šimůnek [-] ) , J. Mukařovský [-] (56. D. Mitana [-] )

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - P. Lexa [-] , J. Moravec [-] (61. J. Brixi [-] ) , J. Kratoška [-] , O. Císař [-] - M. Lenomar [-] , J. Kopta [-] , I. Ročín [-] (76. R. Štajer [-] ) , V. Hladký [-] - E. Svatoš [-] , D. Zeman [-]

ŽK: 43. T. Erber - 25. V. Hladký , 56. J. Kratoška .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Olah Gabriel - ŠMOLKA Milan, DOSTÁL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.