1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany si odvezly z Dohalic bod


Branky


0

Dohalice získali po boji bod. Ke konci zápasu domácím docházely síly a měli také štěstí v podobě nastřelenného břevna

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Na čarodějnické odpoledne zajížděl do Dohalic soupeř ze Skřivan. Pohled na tabulku okresního přeboru sliboval vyrovnaný průběh zápasu, ale realita byla celý zápas úplně jiná. První poločas začal v pouťovém tempu, domácí se snažili něco vymyslet, ale moc se jim to nedařilo. Hosté si výborně hlídali střed hřiště a naopak to byli oni, kdo přecházel do rychlých brejků, na které se spoléhali celý zápas. První náznak šance z hostujících kopaček byla střela schovaná za domácího obránce, ale domácí brankář Lukáš Finke si s ní poradil a míč vytěsnil na roh. Domácí se snažili, ale pořád to nebylo ono. Po zdařilém centru Jurana zakončoval v těžké pozici Podubecký, ale bohužel pro domácí branku neohrozil. Během prvního poločasu se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu po faulu Podubeckého, který i podle domácích byl jasný, ale píšťalka zůstala nepochopitelně němá. V 28. minutě se nechal Podubecký, který zapřel, že nastoupil pod antibiotikama a na jeho výkonu to bylo znát. Bohužel úroveň prvního poločasu srážel nepřesnými výroky na obě strany hlavní sudí, i proto branka v prvním poločase nepadla.

Břevno zachránilo bod

Jak bývá u Dohalic zvykem, druhý poločas začaly aktivněji. Jejich tlak byl ovšem jen po vápno a vážnější šance nepřicházely. Hosté se také k žádné velké šanci nedostali. Jejich brejkové situace domácí obrana vždy v poklidu ubránila. V 75. minutě si na levém křídle výborně poradil mladičký záložník Dohalic Dominik Janďourek, našel ve vápně volného Martina Gazdíka, který se štěstím prostřelil hostujícího Pavla Špičáka v brance hostí – 1:0. Jenže radost domácích netrvala ani dvě minuty. Ve vápně Dohalic nastal neuvěřitelný zmatek, balón několikrát odražený naposledy vystřelil Eliáš Khelil a od domácího Lukáše Lindra skončil míč v síti – 1:1. Domácím pomalu začaly docházet síly a hosté tedy převzali taktovku nad hrou. Blízko k otočení vývoje zápasu byli po trestném kopu, ale dobře umístěnou střelu vyrazil s vypětím všech sil skvělý Finke. V 90. minutě byli hostě ještě blíže, když po centru z pravé strany hostující útočník trefil břevno domácí branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dohalice
Lukáš Finke - hráč: Celé jaro se podivuji nad kvalitou sudích v okresním přeboru, minulý zápas byl v Dohalicích přítomen delegát a FIFA rozhodčí Pavel Orel. V neděli jsem zahlédl předsedu svazu p. Zbořila. Chtělo by se to zamyslet, zda má cenu podporovat rozhodčí, kterým je dle mého názoru úplně jedno, jaký výkon na hřišti odvedou, kolik chyb udělají na obě strany. Když hlavní rozhodčí neopustí středový kruh, nemusí tam ani být, přece jenom kdyby dnes měl HR lepší pohyb na hřišti nebo AR1(16let) signalizoval jasnou penaltu, nemuseli hosté odjíždět poškozeni.




Sestavy


TJ Sokol Dohalice
L. Finke [-] - J. Macháček [-] , M. Krátký [-] , P. Pišl [-] , D. Juran [-] - D. Janďourek [-] , M. Gazdík [-] , M. Dvořák [-] , A. Podubecký [-] (28. D. Janďourek [-] ) , L. Lindr [-] (86. J. Petřík [-] ) - K. Kulhánek [-] , P. Zapadlo [-] -

TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - A. Roischel [-] , V. Zíma [-] , J. Škaloud [-] , M. Matějka [-] , O. Brzek [-] - P. Vysuček [-] , P. Tauchman [-] , M. Čapek [-] , E. Khelil [-] , D. Pošík [-] (68. J. Hösch [-] ) -

ŽK: 37. M. Dvořák , 63. P. Zapadlo - 48. O. Brzek , 69. A. Roischel .
Místo: Dohalice. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Vlachý Michal - DANĚK Lukáš, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.