Probluz získala důležité body


Branky


11. L. Brixí , 31. L. Brixí , 37. L. Brixí , 89. J. Pečenka - 58. T. Louda
0

Domácí hráči šli od záčátku zápasu za vítězstvím, ke kterému je nasměroval Lukáš Brixí, který dal za 37 minut hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Lukáše Brixího

Hostující Lovčice přijely na utkání v Probluzi výrazně oslabeni a k tomu stačil jeden hráč. Brankář Pavel Tůma pravidelně drží svými zákroky naděje Lovčic na bodový zisk, jenže k utkání s týmem nepřicestoval. Domácí od začátku utkání ukazovali, že chtějí získat všechny tři body. Již v 11. minutě se radovali z gólu. Lukáš Brixí si vzal míč, s ničím se nemazal a z vápna bodlem prostřelil gólmana v brance hostů – 1:0. Probluz měla stále výraznou herní převahu, když soupeře do hry moc nepustila. V poklidu kombinovala a snažila se přidat další gól. To se domácím povedlo v 31. minutě, když kapitán domácích Karlík vyslal Lukáše Brixího a ten střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Již v 37. minutě měl domácí kanonýr na svém kontě čistý hattrick. Jako přes kopírák druhého gólu vstřelil i třetí - 3:0. Ještě do poločasu mohl přidat čtvrtý gól, ale nepochopitelně selhal. Další dvě tutovky ještě neproměnil domácí Pečenka, ale to domácí mrzet prozatím nemuselo, protože odcházeli do kabin s herní převahou a tříbrankovým náskokem.

Brejky hostů

Jenže ve druhém poločase se hra vyrovnala, již to nebyla tak jasná záležitost, jako v poločase prvním. V 58. minutě se Lovčice radovaly, když Tomáš Louda snížil na 3:1 a vykřesal naději. Hosté spoléhali hlavně na brejky, při kterým využívali rychlonohého Milana Škopa, který se dostal do dvou velkých šancí, jenže jimi pohrdl. Od snížení či vyrovnání nebyli tedy hosté daleko a stále cítili šanci, jenže žádné další šance si nevytvořili. V 89. minutě přišla pojistka domácího týmu. Dlouhý aut si našel Pečenka a prodloužil ho až do sítě hostující branky – 4:1. Ještě před posledním hvizdem rozhodčího přišla srážka dvou domácích hráčů. František Kolovratník si poradil zuby, od kterých měl Roman Neumann tržnou ránu na hlavě a odjel na šití, přejeme brzké uzdravení.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz
Vedení týmu: V 1. poločase jednoznačná záležitost domácích, kteří mohli vést větším rozdílem. Po změně stran se hra vyrovnala a soupeři vstřelili po jedné brance. Hattrickem se blýskl Lukáš Brixi. Stínem utkání byla zranění hráčů domácích Neumanna R. a Kolovratníka, kterým přejeme brzké uzdravení.




Místo: Probluz. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Stránský Martin - DOSTÁL Milan, ŠMOLKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.