Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz rozstřílela Kunčice


Branky


4. F. Neumann (p.) , 16. L. Brixí , 21. L. Brixí , 23. J. Hrdlička , 30. J. Klouček , 43. L. Brixí , 63. J. Dobeš , 65. F. Neumann
0

Probluz si lehce poradila s rezervou Kunčic, když již v poločase vedla 6:0 a Lukáš Brixí měl na svém kontě opět hattrick. Konečné skóré vypovídá o propasném rozdílu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Brixího

Domácí B mužstvo Kunčici stále bojuje o to, aby nebylo poslední s týme z Lovčic. Obrat soupeře z Probluze bylo tedy nasnadě. Tento plán dostal už trhliny již ve 4. minutě. Rozhodčí se rozhodl po ruce domácího hráče písknout penaltu, ke které se postavil mladý záložník Probluze Filip Neumann a pokutový kop proměnil jako zkušený hráč – 0:1. V 16. minutě to bylo o góly dva. Po kombinaci hostujících hráčů se dostal k odraženému míči nejlepší střelec hostujícího týmu Lukáš Brixí a poslal míč po zemi k tyči – 0:2. Za pět minut přidal svůj druhý gól, když si míč posunul na vápno a znovu střelou k tyči zvýšil na 0:3. Domácí si po rozehře dlouho míč na svých kopačkách neužili a jejich brankář opět lovil míč ze své sítě. Josef Hrdlička zatáhl míč na levé straně hřiště, zasekl míč do středu hřiště a pravou nohou uklidil míč do branku – 0:4. Po půl hodině svítilo na tabuli již “bůro“. Jan Klouček si zkušeně našel míč při centru ze strany a neomylně hlavou skóroval – 0:5. Kunčice si již myslely, že s pětibrankovým mankem odejdou do kabin, jenže proti byl Lukáš Brixí. Z pravé strany mu poslal míč na vápno jeho bratr Martin, udělal kličku a pohodlně završil hattrick - 0:6.

Osm gólů Probluze

Do druhého poločasu dostal příležitost Jaromír Dobeš a v 63. minutě se za důvěru odměnil. Byl totiž úhlavní postavou kombinace na středu hřiště, následně dostal těžký balon od Neumann na vápno, kde si ho zpracoval na prsa a z voleje k tyči nedal brankáři domácího týmu šanci – 0:7. To stále hostím nestačilo. Lukáš Brixí ukázal, že je nejen gólostrojem, ale také umí na gól nahrát. Lukáš zatáhl míč po lajně, přízemním centrem našel Filipa Neumanna, který svou druhou brankou uzavřel gólový účet zápasu - 0:8. S těmito výsledky budou mít Kunčice těžké se porvat o záchranu.

 



Ohlasy k zápasu



AFK Probluz
Martin Brixí - hráč: Pro nás velice důležité body. Škoda, že se domácí sešli v 9(10) lidech. Zápas mohl mít jiný náboj, i když nevím, jestli by byl schopen takto mladý rozhodči utkaní zvládnout, přeci jen to bylo důležité utkání. Kaňkou zápasu jsou zranění 2 hráčů Kunčic, tímto přeji brzké uzdravení.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice B
O. Vítek [-] - D. Hrubý [-] , F. Kubišta [-] , P. Gall [-] , J. Srpek [-] - T. Zákravský [-] , M. Šulc [-] , R. Vlášek [-] - P. Pechar [-] , J. Meliš [-] - D. Mihl [-]

AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brixí [-] , J. Klouček [-] (46. J. Dobeš [-] ) , P. Prostředník [-] , P. Kolakovský [-] - Š. Macháň [-] , O. Liebisch [-] , F. Neumann [-] , J. Hrdlička [-] - J. Pečenka [-] , L. Brixí [-]

ŽK: 14. D. Hrubý , 42. L. Chmelař - 48. L. Brixí .
Místo: Kunčice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Ležík Matěj - IKIZGÜL Varol, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.