M. Hutla 43.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia remizovala s Probluzí


Branky


0

Na Slavii se hrála otevřená partie, když měly šance oba týmy, z čeho se zrodila poněkud chudší remíza 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení před koncem poločasu

Do Orlické kotliny přijela Probluz posílena dvěma posledními zápasy, které vyhráli a posunuli se do klidnějších vod tabulky. To domácí chtěli navázat na vítězství v poháru a udržet 6. místo v tabulce. V úvodu zápasu byli aktivnější spíše domácí fotbalisté, kdy nastal před brankou hostů závar, jenže Klicnar, ani Mukařovský nedokázali dopravit míč do sítě. Po jednom z několik rohů nedokázal dobře zamířit hlavou domácí Ibrmajer. Do obrovské šance se na druhé straně dostal hostující kapitán Jiří Karlík. Dokázal prokličkovat přes tři hráče a dostal se až před brankáře Šebestu, který vyběhl proti a výborným reflexem, vyrazil míč mimo. Do další šance se dostal Mukařovský, jenže hlavou také nedokázal dát gól. Velkou příležitost měl Hutla, jenže z dobré pozice těsně před vápnem, kde zahrával přímý kop, nedokázal zamířit přesně. Těsně před přestávkou se přeci jen diváci dočkali gólu. Slavista Marek Hutla si našel míč, ve vápně zasekl do středu a přesně zamířil na přední tyč – 1:0.

Spoustu šancí

Ve druhém poločase stále měli domácí trochu více míč na svých kopačkách, ale nebylo to nijak platné. Zato hosté hrozili ze svých rychlých protiútoků. To vedlo ke gólu, když na polovině hřiště nedokázali domácí ubránit Brixího, který jim po lajně utekl, zatáhl podél brankové čáry a naservíroval na penaltu, kam si naběhl stoper Patrik Prostředník – 1:1. Remízový stav nemusel vydržet dlouho, protože domácí Hutla se dokázal prodrat do vápna, podstřelil brankáře, který myslel, že dostal gól, jenže míč skončil jen v boční síti. Do dobré pozice se dostal střídající útočník domácích Derner, bohužel pro Slavii místo toho, aby si obhodil posledního obránce a pelášil sám na branku, do obránce narazil jako do stojícího auta. Do další vyložené šance se dostal Hejcman, který dostal přihrávku mezi obránce do vápna, ale místo toho, aby našel dva spoluhráče, jen vystřelil slabě šajtlí do brankáře. V poslední minutě mohli dát obě mužstva branku. Hutla v protiútoku poslal míč do vápna, kde nabíhal Derner a už to vypadalo, že pohodlně zakončí do branky, ale těsně mít nedoběhl. Probluz naopak znovu zahrozila z brejku, ale obrana Slavie ubránila a tak skončil zápas remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: V prvním poločase jsme diktovali tempo hry, drželi míč a dobrým pohybem dokázali dostat hosty pod tlak. Z několika šancí se však ujala pouze jedna. Po pěkném uvolnění Feka a následném centru z pravé strany zakončil přesně k tyči Hutla. V druhé polovině jsme chtěli pokračovat v předváděné hře a přidat další branky. V 60. minutě jsme však nedokázali pokrýt dlouhý aut hostů z vlastní poloviny a po rychlém brejku bylo srovnáno. Ve zbytku zápasu jsme Probluz přehrávali, ale vyloženou šanci si již vypracovat nedokázali.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
J. Šebesta [-] - J. Špaček [-] , T. Ibrmajer [-] , V. Šimůnek [-] (72. K. Záruba [-] ) , D. Šauer [-] - L. Feko [-] , M. Klicnar [-] (78. M. Jaroš [-] ) , L. Rohlíček [-] , J. Hajcman [-] - M. Hutla [-] , J. Mukařovský [-] (53. Š. Derner [-] ) -

AFK Probluz
L. Brambora [-] - P. Kolakovský [-] , P. Prostředník [-] , J. Klouček [-] , M. Brixí [-] - F. Neumann [-] , Š. Macháň [-] , J. Karlík [-] (83. R. Neumann [-] ) , O. Liebisch [-] (65. V. Hypský [-] ) - J. Hrdlička [-] , L. Brixí [-]

ŽK: 37. J. Mukařovský , 65. J. Špaček , 76. K. Záruba , 86. J. Hajcman - 43. L. Brixí .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ikizgül Varol - VOTRUBEC Daniel, KOSAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.