2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa obrala o bod Solnici


Branky


0

Po prvním vyrovnaném poločase přebrali v tom druhém inicativu domácí, ale ze spousty šancí nedokázali vstřelit vítěznou branku. Při pokutových kopech se štěstí přiklonilo na stranu Solnice, která získala zasloužený bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lípa rovnocenným soupeřem

Na hřiště nováčka soutěže se před 110 diváky představila herně i výsledkově trápící se Lípa n. Orlicí. Solnici se v tomto utkání do sestavy vrátil Holub s Jiřím Kubcem a určitě chtěli zažít vítěznou premiéru. Úvod zápasu, ale vůbec nenasvědčoval postavení obou týmů v tabulce. Lípa hrála s favoritem vyrovnanou partii a nejlepší útok soutěže nepouštěla do šancí. K otevření skóre pomohli Solnici hosté obrovskou chybou.  Špatně vhozené autové vhazování využil domácí kanonýr David Zaňka a poslal Solnici do vedení. Hosty tato vstřelená branka však nepoložila a o tři minuty později srovnal skóre po krásné akci Bílek. Domácí tato branka zaskočila a do konce poločasu si již nedokázali vytvořit tlak. Oba celky tedy odcházely do kabin za nerozhodného stavu.

Janeček zamkl svojí svatyni

Do druhého poločasu naskočili domácí obrovským náporem. Šance střídala šanci, ale skvěle chytajícího Janečka v brance Lípy překonat nedokázali. Hosté bojovali tvrdě ale fér, touha po zisku bodu byla obrovská. Při několika závarech před hostující svatyní měla Lípa i patřičné štěstí. Skvělí domácí fanoušci , před kterými smekl i hostující realizační tým mohutně podporovali svůj tým ke kýženému vítěznému gólu, ale podruhé rozvlnit síť za brankářem Janečkem se jim již nepodařilo. Lípa si především za bojovnost bod zasloužila a její výkon především v prvním poločase je příslibem do dalších utkání.

Penalty rozhodl navrátilec Kubec

V penaltové loterii se přiklonilo štěstí k domácí Solnici, když zvítězila 5:3. Rozhodující penaltu proměnil Jiří Kubec.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
M. Kadavý - trenér domácí: V prvním poločase jsme se vůbec nedokázali dostat do hry. Druhý už jsme odehráli lépe,ale zahodili jsme spoustu šancí. Soupeř bojoval tvrdě,ale fér a bod si určitě zaslouží.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva (hosté):: První poločas dnešního utkání jsme byli domácím rovnocenným soupeřem. Ve druhém dějství nás Solničtí přitlačili ale branku dát nedokázali. V penaltové loterii se přiklonilo štěstí k domácímu týmu.



Sestavy


SK Solnice
A. Bocek [-] - T. Rýznar [-] , R. Hartman [-] , R. Vrba [-] , M. Gajda [-] , M. Rýznar [-] - M. Mertlík [-] (83. J. Holub [-] ) , F. Kadavý [-] , M. Camara [-] (68. J. Kubec [-] ) - D. Zaňka [-] , T. Kubec [-] (65. T. Drašnar [-] ) -

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] (88. L. Guldán [-] ) , M. Grim [-] , J. Bílek [-] , L. Nejman [-] (63. M. Halíř [-] ) , M. Škop [-] , J. Palán [-] (90. O. Karlík [-] ) , R. Mondík [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 63. R. Hartman , 75. T. Rýznar - 29. R. Mondík , 44. P. Janeček , 65. M. Škop .
Hráči zápasu: D. Zaňka - P. Janeček , M. Grim .
Místo: Solnice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - ŠEDIVÝ Michal, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku