J. Vilímek 4. (p.)
1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa opět nadělovala


Branky


4. J. Vilímek (p.) - 11. J. Čepelka , 20. T. Sikora , 57. J. Čepelka , 74. T. Sikora , 81. J. Palán
0

Domácí tým šel sice v utkání brzy do vedení, ale ostatně jako ve většině utkání mladičké rezervy Kostelce je srazily vlastní hrůbé chyby, a tak si s chutí hrající hosté odvezli vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Na fotbalovém svatostánku v Kostelci nad Orlicí bylo k vidění utkání dvou celků ze dna tabulky. Domácí tým se brzy dostal do vedení, když pokutový kop proměnil s přehlede Jan Vilímek. Hosté se vyrovnávací branky dočkali v 11. minutě. Domácí obránci tak dlouho váhali s rozehrávkou čehož využil Čepelka a překonal Junka v brance Kostelce. Ve 20 minutě navázal na své střelecké představení z minulého kola Sikora a postaral se o otočení skóre. Důležitý moment utkání nastal těsně před přestávkou, když domácí David Marek uviděl z rukou hlavního rozhodčího po druhé žluté kartě červenou. I přes další šance se již do poločasu skóre nezměnilo, a tak hosté odcházeli do kabin s těsným vedením.

Oslabení domácí nestačili na s chuťí hrající Lípu

Druhý poločas začal tlakem hostů, kteří mačkali svého oslabeného soupeře. Branky se dočkala Lípa v 57. minutě. Matoušek, který vystřídal v brance zraněného Junka vyrazil ostrou střelu na kopačky hostujícího hráče, ten však trefil pouze tyč, ale míč se opět odrazil k hráči Lípy a Čepelka krásnou střelou do šibenice z hranice vápna nedal Matouškovi šanci zasáhnout. Čtvrtou branku přidal Sikora, když jeho tečovaná střela skončila za bezmocným Matouškem. S chutí hrajícím hostům to však nebylo stále dost a Palán krásnou střelou z levé strany vymetl pavučiny ve svatyni Kostelce. Hostující tým z Lípy nad Orlicí navázal na výborný výkon z minulého kola a po Borohrádku rozstřílel i rezervu Kostelce.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
Tomáš Vavřinec, vedoucí mužstva: V tomto kole jsme podali hrůzostrašný výkon, který ani nejde komentovat. Proto jsme zaslouženě a vysoko prohráli. Jediné co dnes můžu je gratulace soupeři ke třem bodům. Ostatně skoro jako každý týden.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva: V dnešním utkání, které precizně řídila trojice rozhodčích v čele s panem Duřtem, jsme podali solidní výkon, který jsme vyjádřili i brankově. Na některých hráčích je markantně vidět, že zvýšili tréninkovou účast a úsilí.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
L. Junek [-] (46. T. Matoušek [-] ) - M. Hochmann [-] , J. Kvasnička [-] (78. T. Poledno [-] ) , D. Marek [-] , J. Šrámek [-] (57. M. Kozel [-] ) , J. Vilímek [-] , P. Horák [-] (46. M. Kaplan [-] ) , T. Kozel [-] , F. Jireš [-] , L. Plocek [-] , A. Jošt [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] (82. R. Mondík [-] ) , M. Škop [-] , L. Nejman [-] , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , M. Grim [-] (81. J. Vlček [-] ) , J. Vašata [-] , M. Brzokoupil [-] (87. M. Halíř [-] ) , J. Palán [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 32. D. Marek , 54. M. Hochmann . ČK: 45. D. Marek .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Duřt Daniel - STYBLÍK Jaromír, ŠPAČKOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku