Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíkovice si s chutí zastřílely


Branky


15. O. Stieber , 29. O. Stieber , 52. D. Hanuš , 55. J. Hanuš , 59. D. Hanuš , 70. M. Mňuk , 90. M. Mňuk - 3. M. Staněk , 21. M. Moravec , 78. F. Liška
0

Předposlední Borohrádek předvedl v prvním poločase na hřišti dlouho suverénních Černíkovic sympatický výkon. V tom druhém však domácí tým zvýšil obrátky a svými kombinačími akcemi svého soupeře přehrál, když diváky potěšil krásnými brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky ihned v úvodu

Černíkovice v posledním domácím utkání podzimu přivítali hosty z Borohrádku, kteří se přes zimu budou připravovat na tvrdé záchranářské boje. Obrana Borohrádku nepůsobí v posledních utkání neprostupným dojmem, což se potvrdilo i v tomto utkání. Domácí se chtěli se svými fanoušky rozloučit vítězstvím a další pikantností byl vzájemný souboj o krále střelců mezi černíkovickým Davidem Hanušem a sniperem Albrechtic Hořínkem. Byli to však hosté, kteří se překvapivě ujali vedení zásluhou Michala Staňka. Odpověď však přišla záhy, když se po tečované střele prosadil domácí Stieber. Domácí byli lepším týmem, ale nedařilo se jim vstřelit vedoucí branku. Na druhé hosté udeřili opět z ojedinělé šance díky střele Moravce. Aby se to nepletlo, tak se o vyrovnání postaral opět Ondřej Stieber těžkou střelou ve skluzu. Hosté v prvním poločase vytěžili z minima maximum, a tak šly do kabin oba celky za nerozhodného stavu.

Branková smršť domácích

Po změně stran diváci nečekali na branku dlouho a na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. Byl to tým Černíkovic, který poslal do vedení kanonýr Hanuš po přesném centru ze strany a touto vstřelenou branku tedy ovládl tabulku střelců. Střelecká opora domácích byla při chuti a po dalším centru zvyšoval v 59. minutě na 5:2, protože se mezi jeho branky vklínil ještě přesný pokus jeho bratra Jakuba. Domácí na hřišti dominovali a předváděli rychlý kombinační fotbal, ze kterého vyplynula branka Mňuka, po výborně vyřešeném samostatném úniku. O zkorigování skóre se postaral na druhé straně František Liška, ale tečku za tímto brankově bohatém utkání udělal svoji druhou brankou v utkání Mňuk, když technicky z hranice vápna obstřelil brankáře Borohrádku. Domácí Černíkovice si po zlepšeném výkonu ve druhém se svým soupeřem poradili a před zimní přestávkou nadělili svým příznivcům kvalitní podívanou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: I když nám v dnešním zápase o nic nešlo, hráči přistoupili k utkání zodpovědně a zaslouženě jsme vyhráli, hlavně výkonem ve druhém poločase. Musím hráčům poděkovat za to, že daný cíl pro podzim splnili a na jaře budeme hrát ve skupině o postup. Soupeři přeji v boji o záchranu hodně štěstí.

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér: Jednoznačná záležitost, domácí zaslouženě vyhráli i když jsme dvakrát vedli. Jestli se chceme zachránit musíme se vyvarovat zbytečných obdržených branek.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
J. Vrána [-] (77. J. Jedlinský [-] ) - R. Pajor [-] , J. Holoubek [-] , T. Handa [-] - J. Plašil [-] , I. Kučera [-] (46. J. Jedlinský [-] ) , J. Hanuš [-] , M. Mňuk [-] , M. Stodůlka [-] (73. L. Vrba [-] ) - O. Stieber [-] , D. Hanuš [-] (73. M. Vašata [-] )

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - M. Barták [-] , L. Cvejn [-] (23. R. Sazima [-] ) , M. Staněk [-] , F. Liška [-] , P. Matějus [-] , J. Matějus [-] , T. Sazima [-] , M. Udržal [-] , M. Moravec [-] , M. Vojnar [-] (71. R. Hruška [-] )

ŽK: 38. J. Hanuš - 63. P. Matějus , 88. M. Moravec .
Místo: Černíkovice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Zlámal Vít - ČEJCHAN Ondřej, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku