1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchodští mladíci stále neporaženi.


Branky


0

Zápas dvou neporažených vyzněl vítězně pro mladíky z Náchoda, kteří nekompromisně trestali hrubé chyby domácích.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plšek opět skóroval.

V zápase dvou neporažených týmů začali lépe hosté z Náchoda, kdy již v 10. minutě mířil přesně střelou pod břevno Vaněček. Domácím netrvala odpověď dlouho. Smiřice zahrávaly standardní situaci, a jelikož praporek pomezního zůstal dole, prosadil se zkušený Bednář a vyrovnal na 1:1. Po této brance se mladý tým Náchoda více než hře věnoval komentování výroků rozhodčích. Vše nasvědčovalo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, když se po hrubé chybě obrany ve 41. minutě trefil pumelicí pod břevno kanonýr Plšek.

Domácí zaspali úvod 2. poločasu.

Na začátku 2. poločasu zůstali domácí nejspíše ještě v kabině, což náchodští nekompromisně trestali. Ve 49. min. se zpoza šestnáctky trefuje s pomocí tyče levý obránce Král a zvyšuje skóre na 1:3. Již za 5 minut se po kombinační souhře opřel do míče Plšek a vymetl všechny pavučiny v Hottmarově brance. Náchod kontroloval hru a domácí postupně fyzicky odpadali. Na 5:1 mohl zvýšit skvěle hrající T. Vejprava, ale sám před brankářem trefuje pouze tyč smiřické branky. V závěru utkání domácí zahrávali dvě nebezpečné standardní situace, ale brankář Ruffer změnu skóre již nedovolil. 



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Smiřice: Václav Tarantík: Z naší strany to bylo nepovedené utkání , brzo jsme inkasovali branku, naštěstí jsme o 4 minuty později vyrovnali. Bohužel v závěru prvního poločasu jsme opět po hrubé chybě inkasovali branku do šatny. Na začátku druhého poločasu jsme v rozmezí 5 minut dvakrát inkasovali a o výsledku bylo rozhodnuto. Mladé družstvo hostů si už vítězství pohlídalo a zaslouženě zvítězilo.

FK Náchod B
Náchod B: Richard Berger: Vstup do utkání nám vyšel. Po vyrovnávací brance domácích, jsme zbytečně začali komentovat výroky rozhodčího a nevěnovali jsme se fotbalu.Gólem do šatny jsme se uklidnili a po pauze jsme dvěma krásnými brankami rozhodli o naší výhře. Zbytek zápasu jsme v pohodě kontrolovali.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Ponikelský [-] , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] (73. J. Škarytka [-] ) , J. Koutník [-] (53. P. Šimek [-] ) , F. Korenčík [-] , T. Raszka [-] , O. Koza [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , V. Fof [-]

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , D. Král [-] , R. Poláček [-] (76. T. Werner [-] ) , J. Rorbach [-] - L. Říha [-] , V. Vlček [-] , T. Vejprava [-] - J. Plšek [-] , E. Krombholz [-] (65. R. Kadavý [-] ) , J. Vaněček [-]

Místo: Smiřice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Janota Josef - ZLÁMAL Vít, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.