Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Ohnišova pokračuje.


Branky


0

Ohnišovu se ani po zlepšeném výkonu ve 2. poločase nepodařilo bodovat a prohloubil tak svoji výsledkovou mizérii. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť Police v úvodu utkání.

Na hřišti v Ohnišově se představily týmy, kterým se v letošní sezóně ještě nepodařilo bodovat. Do utkání vstoupili lépe hosté, když si ve 14. minutě zaběhl  za obranu domácích Pataki a s přehledem překonal brankáře domácích. O 7 minut později skóroval Tauc, jehož tečovaná střela skončila v síťi a vydařenou úvodní půlhodinu uzavřel Hauk, kdy si doslova pohrál s celou obranou domácích a vstřelil třetí branku. Hosté v těchto chvílích domácí přehrávali a poločasový výsledek mohl být ještě mnohem vyšší. Jedinou šanci Ohnišova v 1. poločase zlikvidoval pohotový Vlček.

Ohnišov snížil na rozdíl jedné branky.

Po důrazné domluvě v kabině, nastoupili domácí mnohem aktivněji a během 7 minut se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Kdo však čekal drama, mýlil se. Nejdříve zkušený Jandík využil chyby domácích stoperů a zvýšil na 2:4.  Na konečných 2:5 upravil dorosteneckou extraligou ostřílený špílmachr Police Josef Klapkovský. Hosté se v poločase příliš uspokojili s výsledkem, což domácí trestali. Zlepšeným výkonem v posledních 30 minutách si však první letošní vítězství vzít nenechali.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Ohnišov
Ohnišov - Kárník Josef, vedoucí mužstva: Vzhledem k tomu, že jsme vyrobili několik individuálních chyb, je naše prohra zasloužená

Spartak Police nad Metují
Police nad Metují - Klimeš Karel-předseda oddílu: V utkání dvou celků, kteří dosavad nebodovali jsme byli v první půli jednoznačně lepší a naše skóre mohlo být daleko vyšší. Poločasové uspokojení domácí potrestali během čtyř minut dvěma góly.Ovšem další dvě branky v domácí síti rozhodují o osudu utkání.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
M. Malý [-] - M. Štětina [-] , D. Brzek [-] , D. Bureš [-] , K. Martínek [-] , M. Cuberka [-] , J. Čančara [-] , O. Svatoň [-] , M. Müller [-] , V. Zrzavý [-] , J. Remeš [-]

Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - B. Rieger [-] - J. Klapkovský [-] , J. Tauc [-] , J. Kollert [-] (78. D. Sivak [-] ) , P. Hečko [-] , M. Jandík [-] , P. Hauk [-] (67. K. Švorčík [-] ) , J. Čermák [-] , J. Pataki [-] , A. Plachta [-] (47. V. Fiala [-] )

ŽK: 20. M. Müller , 73. J. Čančara - 12. P. Hečko .
Místo: Ohnišov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Říha Michal - MLYNÁŘ Michal, ŘÍHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.