Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod pokračuje ve skvělých výkonech


Branky


0

Náchod vlétl na svého soupeře ve velkém stylu. Již po prvním poločase bylo prakticky o osudu utkání rozhodnuto. Náchod se bavil fotbalem a v této sezóně hraje vynikající fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková smršť domácích

Domácí Náchod zatím v letošní sezóně marně hledá soupeře, který by mu dokázal konkurovat. Již ve 3. minutě si gólový účet v tomto zápase otevřel Vaněček. O dalších 5 minut později se prosadil Poláček a Náchod stále zvyšoval obrátky. Domácí mladíčci skvěle kombinovali ve středu hřiště a rychlými narážečkami se dostávali za obranu hostí.  Domácí chodili většinou ve dvou sami na brankáře Riegra, který musel být z těchto situací úplně nešťastný. Ve 25. minutě  se prosadil  také nejlepší střelec  Náchoda  Plšek.  Poločasové skóre uzavřel svojí druhou brankou v utkání Vaněček. Hosté působili naprosto bezradným dojmem a rozdíl ve skóre mohl být mnohem vyšší.

Poláček požádal o pozvánku na gól roku

Před skvělou domácí kulisou v Bělovsi uzavřel v 56. minutě svůj hattrick Vaněček. A teď pojďme k lahůdce tohoto zápasu. Domácí Roman Poláček nikým neatakován napřáhl z 38 metrů a jeho pumelici zastavila až síť branky Police. Brankář Rieger a všichni přítomní mohli pouze zatleskat této fotbalové parádě. Právě tyto situace by do ochozů měly nalákat co nejvíce fotbalových příznivců. Náchodští mladíci ukázali, že jsou na tuto sezónu skvěle připravení. Hráče Police přehrávali naprosto ve všech herních činnostech. Poličtí se musí z tohoto zápasu poučit, jelikož již za týden je čeká důležité utkání na domácím hřišti proti týmu Spartaku Opočno.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Berger - asistent trenéra domácí: Dnes si divák v Bělovsi opět přišel na své. Naše,, Mladé pušky" si zase pěkně zastříleli i když několikrát jenom slepými. Avšak výstavní lahůdková bomba Romana Poláčka z 38 metrů by kandidovala na gól roku. Proto divák chodí na fotbal. Tleskám !!!

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu hosté: Věděli jsme co nás čeká a bohužel se to splnilo.Pro nás bude důležitý příští zápas s Opočnem.



Sestavy


FK Náchod B
D. Vik [-] (63. V. Ruffer [-] ) - J. Rorbach [-] (74. O. Biederman [-] ) , M. Brich [-] , R. Poláček [-] , J. Vejprava [-] - T. Vejprava [-] , V. Vlček [-] (59. E. Krombholz [-] ) , L. Říha [-] (67. R. Kadavý [-] ) , R. Pípek [-] (63. T. Werner [-] ) - J. Plšek [-] , J. Vaněček [-]

Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] (63. R. Tér [-] ) - B. Rieger [-] , A. Bergmann [-] , P. Hečko [-] , J. Čermák [-] , J. Kollert [-] - J. Tauc [-] , P. Hauk [-] (26. D. Sivak [-] ) , K. Švorčík [-] (46. V. Fiala [-] ) , J. Pataki [-] (79. M. Hejnyš [-] ) - J. Klapkovský [-] -

ŽK: 5. J. Rorbach , 16. V. Vlček , 34. T. Vejprava , 85. J. Plšek - 8. J. Vlček , 30. J. Kollert , 79. M. Hejnyš .
Místo: Běloves, UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Jiří - JANOTA Josef, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.