J. Kuneš 58.
J. Novák 75. (p.)
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta v závěru rozhodla o výhře Poříčí


Branky


58. J. Kuneš , 75. J. Novák (p.) - 14. J. Danihel
0

Ostře sledované derby lépe začali domácí, ale po hrubé chybě odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením hráči Hronova. Domácí však ve 2. poločase zabrali a dokázali výsledek zápasu otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z produktivity

Velké derby bylo k vidění ve Velkém Poříčí. Domácí hráči začali utkání aktivně a prvních dvacet minut se hrálo převážně na polovině Hronova. Ve 4. minutě letěl ostrý centr do vápna hostů, domácí Vít vyhrál hlavičkový souboj s brankářem Hronova, kterému nezbývalo nic jiného než poříčského hráče faulovat.  Rozhodčí neváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K němu se postavil právě faulovaný Vít, ale brankář Kunc jeho penaltu chytil. Domácí neproměněná penalta nepoložila a i nadále mačkali svého soupeře jako citrón. Jako blesk z čistého nebe však udeřilo na druhé straně. Lupínkovu malou domů, vystihl hostující Danihel a tváří v tvář brankáři šanci proměnil. Hráči Hronova byli po vstřelené brance do konce prvního poločasu aktivnější, ale branku již diváci neviděli. 

Druhým pokutovým kopem domácí nepohrdli

Do druhé poločasu vstoupili domácí opět náporem. V 60. minutě se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. Na rohový kop Nováka nejvýše vyskočil Kuneš a srovnává stav skóre. O 3 minuty později postupoval na brankáře Hronova z úhlu Dobýval, ale místo střely volil přihrávku na Víta, kterou obránci dokázali zablokovat. Rušno bylo i před brankou Poříčí. Nebezpečnou standardní situaci, ale skvěle vyřešil brankář Lokvenc. Rozhodující okamžik tohoto zápasu přišel 15 minut před koncem utkání. Aktivní Vít se dostal svým důrazem až za obranu Hronova, kde byl ve vápně nedovoleně zastaven. Domácím se naskytla možnost druhého pokutového kopu v utkání. Míč si na puntík tentokrát postavil Novák a penaltu proměnil. V závěru utkání si Hronov vypracoval místy až drtivý tlak, ale do vyložené šance se dostat nedokázal a tak prestižní body z derby zůstávají v Poříčí.



Ohlasy k zápasu



AFK Hronov
Zdeněk Samko, trenér hosté: Domácí museli vyhrát, tak vyhráli. Větší komentář nemá smysl, kdo byl na hřišti, viděl sám, co se tam dělo.



Sestavy


TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - J. Hauschke [-] , T. Lupínek [-] (65. D. Hanzl [-] ) , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] , M. Vít [-] (81. Š. Marek [-] ) , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

AFK Hronov
- J. Valtera [-] (80. M. Ansorge [-] ) , D. Hofman [-] (84. Z. Samko [-] ) , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-] , M. Pek [-] , Z. Kunz [-] (72. M. Havel [-] ) , J. Danihel [-] , M. Marx [-] (60. T. Zíta [-] ) , M. Neuschl [-] (80. M. Phan [-] ) , M. Franců [-]

ŽK: 25. M. Flaška , 79. P. Zelený - 15. M. Neuschl , 37. J. Valtera , 75. P. Schreiber , 84. M. Ansorge .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Hlavsa Václav - HORSKÝ Leonard, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.