M. Jandík 53. (p.)
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno zvládlo zápas na horké půdě Police na výbornou


Branky


53. M. Jandík (p.) - 29. L. Jelen , 48. L. Jelen , 69. D. Pfeifer , 77. T. Přibyl
0

Slabá návštěva v Polici nad Metují viděla souboj týmů z opačných pólů tabulky. Trápící se Police přívatala ve skvělé formě hrající celek Opočna, který v minulém kole deklasoval Ohnišov. Naopak Police obdržela kanára na půdě suveréního Náchoda. Opočno potvrdilo roli favorita a odvezlo si 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelen opět skóroval

Zápas za stálého deště nepřilákal do ochozů mnoho diváků. Dá se říci, že více hráčů bylo na hrací ploše než fanoušků na tribuně. Nutno podotknout, že výsledky Police v letošní sezóně příliš netáhnou i když právě v zápasech Police padá spousta branek. Hosté z Opočna přijeli na toto utkání skvěle připraveni a od úvodu zápasu diktovali tempo. Vypracovali si několik slibných náznaků šancí, ale domácí i se štěstím odolávali. Prokletí branky Police zlomil až kanonýr Jelen, který po krásném centru usměrnil hlavou míč do sítě. Domácím se nedařilo nic, když už se dostali na dostřel brankáře Matějů, zradila je finální přihrávka nebo svoji střelu namířili vedle branky. Domácím chyběl důraz a prohrávali většinu osobních soubojů, proto šli do kabin spokojenější hráči Opočna.

Hosté drama nepřipustili

Vstup do druhého poločasu byl pro domácí jako vystřižený z hororu. Opočno se lehkou kombinací dostalo až za statické beky Police a ve skvělé formě hrající útočník Jelen vstřelil již svoji sedmou branku ve dvou zápasech. Místo toho, aby vstřelená branka hosty uklidnila přišel po zbytečné strkanici ve vápně pokutový kop. Na penaltový puntík si míč postavil zkušený Jandík a s notnou dávkou štěstí se mu podařilo snížit na 1:2. Jestli hrstka domácích fanoušků čekala tlak a zvýšenou snahu vstřelit vyrovnávací branku byla na omylu. Obránci Opočna zodpovědně plnili taktické pokyny a domácí hráče nepouštěli na dostřel své branky. V 64. minutě uviděl druhou žlutou kartu v zápase domácí kapitán Kollert a poličtí věděli, že cesta k bodům v tomto zápase bude velice těžká. Opočnu netrvalo příliš dlouho využít přesilovku. Další chybu v obraně využil Pfeifer a zvýšil skóre na rozdíl dvou branek. Závěr zápasu byl ve znamení brankových příležitostí hostů. Podařilo se jim však proměnit pouze jedinou, kdy se prosadil  Přibyl. Hosté odehráli velmi dobrý zápas a  připsali si zasloužené 3 body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu domácí.: Utkání které jsme měli zvládnout jsme totálně zkazili.

TJ Spartak Opočno
Jan Jánský - trenér hosté: Zasloužené vítězství našeho týmu.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - J. Kollert [-] , A. Bergmann [-] (46. P. Šnábl [-] ) , J. Čermák [-] , B. Rieger [-] - K. Švorčík [-] (80. P. Hečko [-] ) , J. Pataki [-] , J. Tauc [-] (85. A. Plachta [-] ) - R. Řezníček [-] , D. Sivak [-] (66. V. Fiala [-] ) , M. Jandík [-]

TJ Spartak Opočno
J. Matějů [-] - D. Pfeifer [-] , K. Petr [-] , J. Lukášek [-] , T. Přibyl [-] (81. F. Effenberk [-] ) , M. Vondřejc [-] , L. Jelen [-] , L. Reichl [-] , P. Musil [-] , M. Škrabal [-] , L. Čtvrtečka [-]

ŽK: 56. J. Kollert , 84. J. Čermák - 54. M. Vondřejc , 57. L. Čtvrtečka . ČK: 64. J. Kollert .
Místo: Police n. M.. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Říha Jiří - NÝVLT Roman, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.